JBL Pronovo Red Holiday 17g

Laos
Tootekood
3132118

Puhkusetoit kuldkaladele ja loorsabadele

Pakkuge oma kuldkala ja kuldkalatõugudele toitu kuni (3x) 6 päevaks

Kasutamine: lisa akvaariumisse toiduplokk. See vajub põhja ja (1 plokk) annab toitu umbes 1-3 kalale suurusega 8-20 cm 4-6 päeva

Plokk koosneb kaltsiumiühendist, mis lahustumisel lisab veele üldist karedust. See lahustub aeglaselt, kui kalad söövad

Looduslikud toorained ilma kunstlike lisanditeta loodusliku toitumise ja tervete akvaariumikalade jaoks. Testitud JBL-i uurimisekspeditsioonidel troopikas

Pakendi sisu: 3 toiduplokki. 1 plokk varustab toiduga 1-3 kuldkala pikkusega 8-20 cm 4-6 päeva

3,50 €

Kiire tarne laokaupadele järgmiseks tööpäevaks enne 14:00 tehtud tellimusele.

Küsimuste korral aitab meie klienditugi 5035358.

Tasuta tarne pakiautomaati tellimusele alates 50€.

Osta kohe, maksa hiljem! Meil on võimalik tasuda Inbank, ESTO ja Liisi järelmaksuga.



 
Akvaariumid sisaldavad lemmikloomi, kelle eest on omanikele nädalavahetuse või puhkusereisi ajal kõige lihtsam hoolitseda! Eriti kuldkala puhul pole see probleem.
Nädalavahetuseks või pikemaks puhkuseks on akvaariumiomanikel valida: kas toita JBL PRONOVO HOLIDAY RED või kasutada automaatsööturit (JBL AUTOFOOD), mis täidetakse nende eelistatud toidugraanulitega.

Enamik akvaariumikalasid, välja arvatud noorkalad, jääksid isegi päevaks või paariks ilma toiduta – täpselt nagu looduses. Siis aga hakkab paljudel akvaariumiomanikel südametunnistus piinama ja seetõttu on JBL PRONOVO HOLIDAY RED saadaval ka lühikeseks äraolekuks.

JBL PRONOVO HOLIDAY RED toiduplokid on valmistatud naturaalsest kaltsiumiühendist, mis kalade "näksimisel" aeglaselt lahustub. Kaltsium on paljude akvaariumide jaoks isegi positiivne, kuna see lisab vette kaltsiumi (üldine karedus/GH).

Olge ettevaatlik, kui palute naabritel teie kalu toita! Enamik inimesi kavatsevad head, kuid söödavad massiliselt üle! Suured toidukogused vedelevad seejärel söömata akvaariumi põhjas ja riknevad. See põhjustab tõsiseid probleeme hapnikutasemega ja toksilise nitritiga, mis seejärel koguneb. Parem on puhkusesöötja või automaatsöötja!
Lisainfo
Kaubamärk JBL
Kõrgus (mm) 78
Pikkus (mm) 35
Laius (mm) 142
Kaal 0.032000
Saadavus Laos
Kirjuta enda hinnang
Palun hinnake:JBL Pronovo Red Holiday 17g