Uus

Aquael Bioceramax Ultrapro 1600 - 1 l

Laos
Tootekood
106613

Bioloogilise filtrimaterjali tootmiseks kasutatav struktuur ja materjal loovad ideaalsed tingimused kasulike bakterite eksisteerimiseks, mis settivad otse nende poorsele pinnale. Selle lahenduse suureks eeliseks on see, et see on täiesti hooldusvaba, kuna tööaeg on 6 kuni isegi 12 kuud ja oleneb akvaariumi suurusest ja veeseisundist, kuid tuleb olla väga ettevaatlik. Veelgi enam, peate seejärel asendama mitte kogu kasseti, vaid ainult 1/3 sellest. BioCera MAX kassetti tohib loputada ainult akvaariumist võetud vees. Kraanivee kasutamine selle tegevuse jaoks toob kaasa filtrimaterjali töö ja tõhususe olulise halvenemise.

Bioloogilise filtri kassetid ette nähtud ainult nende jaoks kohandatud filtritele. BioCera MAX puhul töötavad suurepäraselt meie Aquael Unimax 150, Unimax 250, Midikani 800, Minikani 80 ja Minikani 120, samuti ASAP ja Versamax filtrid. Kõik need tagavad padrunite optimaalse efektiivsuse ja loovad sobivad tingimused bakterite arenguks. Üheliitrine kassett on ette nähtud kuni 320 liitrise mahuga akvaariumide filtreerimiseks Multikani filtriga (8 moodulit).

15,90 €

Kiire tarne laokaupadele järgmiseks tööpäevaks enne 14:00 tehtud tellimusele.

Küsimuste korral aitab meie klienditugi 5035358.

Tasuta tarne pakiautomaati tellimusele alates 50€.

Osta kohe, maksa hiljem! Meil on võimalik tasuda Inbank, ESTO ja Liisi järelmaksuga.



 
Kõigi akvaariumide iseloomulik tunnus on bioloogilise tasakaalustamatuse oht, mis mõjutab selle läbipaistvust ning taimede ja loomade elulisi omadusi. Vee puhtust mõjutavad muuhulgas toidujäänuseid lagundavad bakterid ja bioloogilised ained, mis annavad energiat hapnikku tootvatele taimedele. Bioloogilised filtreerimisvahendid on mõeldud bakterite efektiivsuse tõstmiseks, pakkudes neile asustumiskohta, seetõttu on nende kõige olulisem parameeter filtreerimispind. Ilma vahetükkideta settivad bakterid ainult substraadile ja taimedele, millest sageli ei piisa. Aquaeli tootevalik sisaldab erinevaid bioloogilisi filtrimaterjale, mis vastavad kindlasti kõige arenenumate akvaristide ootustele.

Miks tasub akvaariumivett puhtana hoida? Vee puhtus ei mõjuta mitte ainult antud tehisreservuaari visuaalseid aspekte, vaid ka kalade ja taimede tervist ja elutingimusi. Liiga palju ebasoodsaid baktereid ja keemilisi või bioloogilisi saasteaineid avaldavad negatiivset mõju loomastiku ja taimestiku toimimisele. Seetõttu tasub õige bioloogilise tasakaalu eest hoolt kanda. Meie pakkumine sisaldab spetsiaalseid tooteid, mis võimaldavad Teil taastada ja säilitada tasakaalu ilma agressiivseid aineid kasutamata või vee asendamiseta.

Akvaariumimaailmas kasulikeks peetavatel bakteritel on üks põhifunktsioon – nad peavad lagundama erinevad bioloogilised tegurid taimede väetiseks, mis tänu sellele suudavad korralikult läbi viia fotosünteesi protsessi ja toota loomade ellujäämiseks vajalikku hapnikku.

Filtreerimiskassett on kuulide, silindrite või pulbri kujul, väga suure filtreerimispinnaga 1600 m 2 antud toote ühe liitri kohta, millele settivad kasulikuks ja ohutuks peetavad bakteritüved. Nende hulka kuuluvad muuhulgas Nitrosomonas ja Nitrospira, millel on suur mõju veehoidlas toimuvatele bioloogilistele protsessidele, kuna need eemaldavad veest ammoniaaki ja nitriteid ehk kahte kaladele kõige ohtlikuma mõjuga ühendit.

 
Lisainfo
Uued 9. märts 2024
Kaubamärk Aquael
Kaal 1.000000
Saadavus Laos
Kirjuta enda hinnang
Palun hinnake:Aquael Bioceramax Ultrapro 1600 - 1 l