Uus

Aquael Hypermax 4500 BT - kuni 1500l

Tellimisel 7-30 päeva
Tootekood
132256

    Uued võimalused akvaariumi filtreerimise juhtimiseks Hypermax 4500 BT abil! Akvaariumi filtrifunktsioonidele juurdepääs pole kunagi olnud nii intuitiivne ja arenenud! Hypermax 4500 BT, meie võimsa filtri uusim versioon, tutvustab Bluetooth-tehnoloogiat kasutava Aquael BT rakendusega revolutsioonilist juhtimisfunktsiooni. Sukelduge kaasaegse akvaristika maailma, kasutades kõiki uuenduslikke funktsioone, mis võimaldavad Teil akvaariumi tingimusi kohandada ja optimeerida.

    Suurepärane filtreerimine ja töökindlus akvaariumile mahuga 200l- 1500l

    Hypermax on uuenduslik kanisterfilter, mis tagab erakordse filtreerimiskvaliteedi ka suurimates akvaariumides. Kasutuslihtsus, elektrooniline juhtimine ja ohutu kasutamine muudavad filtri sobivaks nii professionaalidele kui ka harrastajatele. Aquaeli kaubamärgile peaaegu 40 aastat iseloomulikud kõrged kvaliteedistandardid tagavad töökindluse ja vastupidavuse.

Komplekt sisaldab:

  • 4 x 19/25 mm voolikut, pikkusega 1,5 m
  • elemendid filtri ühendamiseks: ülevoolutorud, vihmadušipea, iminapad, käepidemed, otsikud, põlved
  • filtrikassetid
  • 2 tühja korvi filtrimaterjali jaoks
  • Tehnilised andmed:

  • Akvaariumile mahuga: 200 kuni 1500 l
  • Elektritarbimise võimsus 36W
  • Tootlikkus: 4500 l/h
  • 490,00 €

    Kiire tarne laokaupadele järgmiseks tööpäevaks enne 14:00 tehtud tellimusele.

    Küsimuste korral aitab meie klienditugi 5035358.

    Tasuta tarne pakiautomaati tellimusele alates 50€.

    Osta kohe, maksa hiljem! Meil on võimalik tasuda Inbank, ESTO ja Liisi järelmaksuga.



     
    • Ühe sõrmega filtri juhtimine
    Hypermax 4500 BT võimaldab filtri funktsioone täielikult kontrollida, ilma et peaksite akvaariumi lähedale minema. Lülitage filter rakendusega sisse ja välja, kui seda vajate, et kiiresti reageerida akvaariumi tingimuste muutumisele. Täpne pumba voolu juhtimine lihtsate liigutustega nutitelefoni ekraanil, mis võimaldab Teil kohandada filtrit vastavalt akvaariumielanike vajadustele.

    • Paindlikud voolurežiimid
    Valige erinevate voolurežiimide hulgast, nagu konstantne, impulss-, siinuslaine või katkendlik, kohandades filtri tööd vastavalt Teie akvaariumiloomadele ja -taimedele. Erinevad lainerežiimid võimaldavad simuleerida looduslikke keskkonnatingimusi, mis stimuleerib kalu ja taimi tervislikumaks kasvuks ja heaolu parandamiseks.

    • Nutikas päeva-/öörežiim
    Reguleerige filtri sätteid vastavalt oma kalade elutsüklile. Režiim Day/Night muudab automaatselt filtreerimisparameetreid, kohandudes kalade tegevuse loomulike rütmidega. Nutikas Aquael BT rakenduse tarkvara juhib automaatselt valgustuse ja filtreerimise intensiivsust, toetades taimestiku ja loomastiku tervislikku arengut.

    • Täiustatud söötmisfunktsioonid
    Välja töötatud söötmissüsteem võimaldab peenhäälestada söötmise intervalle ja kogust. Sisestage söötmisgraafik vastavalt oma kala vajadustele. Söötmisfunktsioon on loodud kaladele minimaalse stressi tekitamiseks, välistades äkilised muutused keskkonnas. Programmeeritud söötmisaegadel vähendab filter oma võimsust, et vähendada vee liikumist ajal, mil kalad toitu söövad.

    • LED-signaalide ja helide kaugkonfigureerimine
    Reguleerige filtri LED-tulede ja piiksude intensiivsust, reguleerides nende režiime ja helitugevust rakenduses, et muuta filtri kasutamine teile veelgi nauditavamaks.

    • PIN-lukk ja rikete jälgimine
    Turvaline juurdepääs filtriseadetele PIN-lukuga, välistades juhuslikud konfiguratsioonimuudatused. Filtri rikete kohesed teated võimaldavad Teil kiiresti reageerida hädaolukordadele, kaitstes Teie kalade tervist ja heaolu.

    • Interaktiivne filtri toimivuse tabel
    Jälgige filtri toimivust interaktiivse diagrammi abil, mis edastab vooandmeid. Analüüsige filtri jõudlustabelit, et kohandada sätteid muutuvate akvaariumi tingimustega ja säilitada optimaalsed keskkonnatingimused.

    Kõik see ja palju muud saadaval ühes kohas – Teie nutitelefonis! Rakendusega AQUAEL BT ei ole Hypermax 4500 BT mitte ainult võimas filter, vaid ka tipptasemel tööriist Teie akvaariumi filtreerimise täpseks juhtimiseks. Kasutage Hypermax 4500 BT täiustatud võimalusi ja muutke oma akvaarium täiusliku tasakaalu oaasiks.

    • Suur jõudlus
    Hypermaxil on tohutu filtrimaht, 15,9 liitrit. See koos kõige tõhusama, energiasäästlikuma ja elektrooniliselt juhitava pumbaga turul määrab võime käsitseda suure mahutavusega akvaariume: 200 kuni 1500 liitrini. 2 sisselaskevoolikust ja 2 väljalaskevoolikust koosnev komplekt tagab korraliku veeringluse kogu akvaariumis, mis takistab tõhusalt surnud tsoonide teket selles.

    • Kristallselge vesi
    suurim saadaolev filtreerimisaine maht esmaklassiliste filtrite hulgas 15,9 L (14,4 L + 1,5 L eelfilter)
    vee tsirkulatsioon kogu akvaariumis, "surnud tsoonid" puuduvad – 2 x SISSE, 2 x VÄLJA

    • Võimas ja energiasäästlik
    turu võimsaim pump 4500 L/h
    säästupump 18–36 W

    • Mitmekülgne
    mõeldud väikestele ja suurtele akvaariumidele (200 kuni 1500 L)

    • Ohutu kasutamine
    Aquaeli kaubamärgi tooteid iseloomustab kõrge kasutusohutuse tase. Hypermax töötab ohutul tööpingel 24 V. Lisaks lülitub seade automaatselt välja, kui rootor on blokeeritud. Olukorrast teavitavad meid heli ja vilkuva funktsiooniga LED-tuled. Hypermax reageerib samamoodi, kui mootoriruumis pole rootorit.

    • Intuitiivne
    kasutajasõbralik juhtpaneel
    seadme lihtne käivitamine
    10-astmeline reguleeritav filtrimaht

    • Edasijõudnutele ja algajatele
    Te ei pea muretsema Hypermaxi käsitsemise pärast isegi siis, kui olete akvaariumihobis uustulnuk. Disainerid kandsid hoolt kasutusmugavuse ja intuitiivsuse eest igal sammul: alates lihtsalt kasutatavast juhtpaneelist kuni ratasteni, mis võimaldavad seadet mugavalt liigutada. Kasutati ka tõestatud ja patenteeritud lahendusi, nagu eelfilter ja süsteemid: topeltkuulventiilid ja filtri automaatne üleujutus. Akvaristid on need lahendused juba aastaid positiivselt vastu võtnud.

    • Diskreetne
    vaikne mootori töö 24–44 dB
    automaatne õhutussüsteem

    • Mugav kasutada
    ei vaja sagedast hooldust – integreeritud eelfilter
    voolikute lahtiühendamine ilma üleujutusohuta – patenteeritud topeltkuulkraanid
    lihtne filtri aktiveerimine – patenteeritud iseimemissüsteem
    seadme liikumisvabadus – 4 integreeritud ratast
    täielik tarvikute komplekt


    • Filtri paigaldamiseks ja käivitamiseks vajalike tarvikute komplekt sisaldab:
    voolikud;
    nurgad;
    ülevoolutorud;
    flöödisüsteem;
    kassetid filtermaterjalide jaoks:
    STANDARD SPONGE 10 PPI eelfiltri käsn;
    STANDARD SPONGE 20 PPI käsn;
    STANDARD SPONGE 30 PPI käsn;
    2 tühja filtrimaterjali korvi – täidetakse vastavalt Teie akvaariumi vajadustele

    • Automaatne filtri täitmine
    Tehke lihtsalt 2-4 kolvitõmmet ja filter täitub akvaariumi veega. Lihtne.
    Lisainfo
    Uued 3. mai 2024
    Kaubamärk Aquael
    Kaal 6.000000
    Saadavus Tellimisel
    Kirjuta enda hinnang
    Palun hinnake:Aquael Hypermax 4500 BT - kuni 1500l