Aquael Leddy Tube Sunny 17W D&N 2.0

Laos
Tootekood
124240

Looduslik valgus kõigile Teie akvaariumielanikele! See AQUAELi LED-moodul kiirgab rohkem valgust kui tavalised luminofoorlambid, kuid säästab kuni 50 protsenti rohkem energiat ja pakub loomulikke värvitemperatuure. Valgus simuleerib erinevaid päikese- ja kuuvalguse tsükleid: päikesepaisteline / sinine (koit), päikeseline (päevavalgus) ja sinine (kuuvalgus) - ideaalne Teie taimedele ja loomadele! Lisaks reklaamib tootja LED-ide pikaealisust.

Moodul koosneb kaasaegsest LED-seadmest, niiskuse eest kaitsvast klaaskorpusest ja kaablist koos lülitiga. Süsteem on pritsmekindel ja seda saab kõhklemata kasutada akvaariumi lähedal, näiteks kinnitatuna akvaariumi kohal oleva kaane külge.

Tehnilised andmed:

  • Sobib asenduseks T8 36W või T5 54W luminofoortorudele.
  • Võimsus - 17 W / pinge - 220 V-50Hz
  • Pikkus - 101,5 cm / Lumen - 1520 / Valgustemperatuur - 7000 K
  • IP klass - IPX 8 / Energiatõhususe klass - F
  • Märkus: Kinnitusklambrid EI kuulu tarnekomplekti!
  • 55,00 €

    Kiire tarne laokaupadele järgmiseks tööpäevaks enne 14:00 tehtud tellimusele.

    Küsimuste korral aitab meie klienditugi 5035358.

    Tasuta tarne pakiautomaati tellimusele alates 50€.

    Osta kohe, maksa hiljem! Meil on võimalik tasuda Inbank, ESTO ja Liisi järelmaksuga.



     
    LEDDY TUBE SUNNY D&N moodul on mõeldud mageveeakvaariumide valgustamiseks. See sisaldab hoolikalt valitud LED-e, mis tagavad akvaariumi täiusliku valgustuse, tagades selle elanikele suurepärased elutingimused. Seda saab paigaldada Aquaeli kaantele ja lampidesse. Tänu lisatarvikute T5 / T8 adapterite kasutamisele saab selle paigaldada ka igale kaanele või valgustile, mis on mõeldud traditsioonilistele akvaariumi luminofoorlampidele. Lisavarustus DUBLED hoidik võimaldab lisada lambile või kaanele lisamooduli ja seeläbi suurendada akvaariumi valgustust.

    LEDDY TUBE SUNNY D&N LED-moodul on varustatud Day & Night funktsiooniga. See töötab kolmes töörežiimis: DAY / DAYBREAK / NIGHT. PÄEV on põhiline ja võimsaim valgusti akvaariumi päevasel ajal valgustamiseks. DAYBREAK on päevavalguse vähendatud võimsus 50%-ni pluss sinine valgus. See toimib hästi esimese režiimina pärast ööd ja kalade toitmisel – eriti kui Teil on häbelikke asukaid. NIGHT on sinine valgus, mis võimaldab pärast pimedat akvaariumi ainulaadset vaatlust, sealhulgas kalu ja öise eluviisiga loomi. Day & Night valgustus kuvab kaunilt akvaariumi nii päeval kui öösel ning muudab hubasemaks ka ruumi, kus akvaarium asub. Töörežiimi DAY / DAYBREAK / NIGHT muudetakse pärast mooduli välja- ja sisselülitamist lülitiga mitte rohkem kui 5 sekundi jooksul. Otse PÄEVArežiimi lülitumine toimub pärast seda, kui moodul on enam kui 5 sekundiks välja lülitatud ja seejärel uuesti sisse lülitatud. Parim on seda protsessi automatiseerida kaasaegse SOCKET DUO akvaariumikontrolleri abil.

    LEDDY TUBE SUNNY D&N moodulisse paigaldatud LED-id kiirgavad valgust, mille värvustemperatuur on 7000 K. See loob head tingimused akvaariumitaimedele ja tagab kõigi akvaariumielanike värvieheda esituse.
     
    Lisainfo
    Kaubamärk Aquael
    Pikkus (mm) 1015
    Kaal 0.001000
    Saadavus Laos
    Kasutusala magevesi
    Kelvin 7000
    Luumen 1520
    Valgusti Tüüp led
    Võimsus W 17
    Kirjuta enda hinnang
    Palun hinnake:Aquael Leddy Tube Sunny 17W D&N 2.0