Uus

Aquario Neo difuusor painutatav 25mm L

Tellimisel 7-30 päeva
Tootekood
10099178

Uus uuenduslik painutatav Neo CO2 difuusorite sari. Neil on neli väga olulist funktsiooni, mis tõstavad nad konkureerivatest difuusoritest palju kõrgemale:

  • suurepärane CO2 lahustuvus tänu keraamilise kiu tekitatud mikromullidele
  • vastupidavus, sest kogu toode on akrüülist
  • suurepärane esteetika
  • pikast difuusoritorust saab teha nurga, kuhu iganes soovid.
  • Tehnilised andmed ja eesmärk:

  • akvaariumile: 250 l kuni 500 l
  • hajuti läbimõõt: 25mm
  • üldkõrgus: 40 cm (saate hajuti toru lõigata või painutada, kuhu iganes soovite)
  • voolikule: standardne 6 mm (4/6)
  • Kasutamine:

    1. kastke vette 10 minutit enne esimest kasutamist.

    2. asetage turvapuhastusvarras torusse, soojendage toru kergema tulega, kuni toru paindub. Kujunda nurk vastavalt oma vajadustele.

    3. kui hajuti mõne aja pärast kaotab oma efektiivsuse - vannitage difuusorit valgendis 5 minutit ja see on nagu uus

    23,90 €

    Kiire tarne laokaupadele järgmiseks tööpäevaks enne 14:00 tehtud tellimusele.

    Küsimuste korral aitab meie klienditugi 5035358.

    Tasuta tarne pakiautomaati tellimusele alates 50€.

    Osta kohe, maksa hiljem! Meil on võimalik tasuda Inbank, ESTO ja Liisi järelmaksuga.



     
    CO2 difuusorid peaksid tagama parima gaasilahustuvuse, ei tohiks olla rabedad, st kergesti hävivad (nagu klaas) ja ei tohiks olla koledad (nagu plastikust). Hea oleks, kui see poleks liiga kallis ja oleks erinevas suuruses, et akvaariumisse õige välja valida. Milline difuusor vastab kõigile neile omadustele?
    Pakkumiste hulgas on palju mudeleid, mis vastavad ühele või võib-olla kahele ülalnimetatud funktsioonile. Näiteks: keraamikaga klaas - see lahustub hästi (aga mitte alati) ja näeb kindlasti kena välja, kuid see on väga habras ja kallis. Järgmiseks: plastik - need lahustuvad tavaliselt hästi ja neid ei saa hävitada - kuid need on ebaessteetilised ja ka kallid. Kumba sellises olukorras valida?

    Ainus vastus neile küsimustele ja ainus turul olev difuusor, mis vastab kõigile akvaristi ootustele, on Neo Diffuser. Miks? Sellest lähemalt allpool. Tasub lugeda, sest see pole järjekordne sisutühi reklaam.

    Keraamilised kiudpaagutajad (mitte segi ajada keraamilise paagutusega):
    Keraamiline mass põletatakse ja siis tekivad väikesed kanalid - nii tehakse keraamilist paagutit, võiks öelda, et tavapaaguti. Mis on keraamiliste kiudude paagutamine?
    Keraamiline mass allutatakse suurele elektromagnetilisele impulsile, seejärel moodustuvad kiud. Seejärel need paagutatakse, seejärel vormitakse kõrge rõhu all paagutajaks ja põletatakse uuesti.
    Tänu sellele töötlusele tekivad mikropoorid palju väiksema läbimõõduga ja palju suurema arvuga kui tavalisel paagutamisel. Fiiberpaagutaja pole mitte ainult palju tihedam, vaid ka kõvem ja vastupidavam kui tavaline. See ei "sõtku" aja jooksul ega pragune.

    Mikro suurused:
    Uuendusliku kiudpaagutuse loomulik tagajärg on võimalus kasutada akvaariumis väiksemat difuusorit.
    Seni eeldati, et näiteks 2 cm läbimõõduga difuusor on mõeldud 150 - 200 l akvaariumi jaoks. 1,7 cm läbimõõduga Neo difuusor toetab kuni 250 l akvaariume.
    Jah, Neo difuusor on kena. Kuid need pole difuusorid, vaid taimed peaksid olema akvaariumi kaunistuseks. Seetõttu mõjutab difuusori väiksem suurus akvaariumi esteetikat positiivselt.

    Akrüülist korpus:
    Täpselt sama kena kui klaasist. 100% läbipaistev ja esteetiline, kuid erinevalt klaasist hävimatu. Akrüül tagab suurepärase läbipaistvuse, muutes hajuti akvaariumis praktiliselt nähtamatuks ja võimaldades kasutada sisse paigaldatud mulliloendurit.

    Painutatud difuusori toru - u toru / nurk klaasi serval:
    Seda pole kunagi varem juhtunud! Kuumtöötlemise (s.o tulemasina tuld) abil saate hajuti toru põlveks painutada. Seetõttu määrate klaasi paksuse ja põlve asukoha toru pikkuse suhtes. Te pole seda kunagi teinud, eks? Pole probleemi, komplektis on kaks lisatoru harjutamiseks.

    Sisaldab:
    Koos difuusoriga saate kaks suurt iminappa, millel on ava difuusori toru jaoks ja komplekti toru painutamise harjutamiseks.
    Lisainfo
    Uued 11. märts 2024
    Kaubamärk Aquario
    Kõrgus (mm) 40
    Pikkus (mm) 400
    Laius (mm) 60
    Kaal 0.070000
    Saadavus Tellimisel
    Kirjuta enda hinnang
    Palun hinnake:Aquario Neo difuusor painutatav 25mm L