Dennerle Carbo Care Bio 250ml

Laos
Tootekood
4806

Bioloogiline süsinikväetis akvaariumitaimedele

  • Looduslikul toorainel põhinev süsinikuvarustus akvaariumitaimede jaoks
  • Süsinik on lopsakate ja tervete taimede kõige olulisem toitaine
  • Suurendab taimede konkurentsivõimet vetikate vastu
  • Kohene mõju, taimedele otse kättesaadav
  • Alternatiiv CO2-le
  • väetisesüsteem
  • Süsinik (süsinikdioksiid) on akvaariumitaimede jaoks kõige olulisem toitaine. Umbes 40% taime kuivast massist koosneb sellest, mida akvaariumis napib. Tulemus: halb taimekasv. Ja kui taimed halvasti kasvavad, saavad vetikad oma võimaluse. Carbo Care Bio varustab kõiki akvaariumitaimi kiiresti ja tõhusalt kergesti kättesaadava süsinikuga. Kõik taimed samblatest ehhinodoruseni ja krüptokoroonidest kiiresti kasvavate varretaimedeni muutuvad täidlasemaks ja tugevamaks. Lehed muutuvad oluliselt suuremaks ja värvuvad intensiivsemalt. Edu on näha juba mõne nädala pärast – pöörake tähelepanu võrsetippudele ja noortele lehtedele. Lopsakas tervislik kasv suurendab taimede võimet vetikatega konkureerida. Selle tulemusena lükatakse soovimatud vetikad tagasi. Kogu akvaarium tundub tervem, rohelisem ja ilusam.

    Doseerimine:

    Olenevalt istutus- ja kasvutingimustest: 1-3 ml 100 liitri akvaariumivee kohta päevas.

    11,90 €

    Kiire tarne laokaupadele järgmiseks tööpäevaks enne 14:00 tehtud tellimusele.

    Küsimuste korral aitab meie klienditugi 5035358.

    Tasuta tarne pakiautomaati tellimusele alates 50€.

    Osta kohe, maksa hiljem! Meil on võimalik tasuda Inbank, ESTO ja Liisi järelmaksuga.



     
    Kuidas Carbo Care Bio toimib

    Fotosüntees on taimede ainevahetuse alus. Selles biokeemilises protsessis "püütakse kinni" päikeseenergia ja salvestatakse see energiarikastesse süsinikuühenditesse. Sellise suure energiasisaldusega ühendi näiteks on suhkur. Neid ühendeid kasutab taim (a) universaalse energiaallikana või (b) teiste ühendite valmistamiseks. Suhkrunäite juurde jäädes: taim suudab oma rakkudes suhkru uuesti “põletada” ja vabanenud energiaga juhtida muid ainevahetusprotsesse. Või saab ta suhkru näiteks tselluloosiks töödelda. Tuntud ka kui puidumass, on tselluloos aine, mis annab puudele tugevuse ja mis koosneb ainult pikkadest suhkruahelatest.
    Kuidas saavad taimed aineid muuta? Taimede ainevahetuse keskne sõlmpunkt on niinimetatud sidrunhappe tsükkel. Sidrunhappe tsükkel on nagu tehas. Vajalike ainete tootmiseks kasutatakse siin väga erinevaid aineid. Selle ainevahetusraja abil saab taim ise toota kõiki elutähtsaid süsinikuühendeid: süsivesikuid, rasvu, valke, vitamiine, fütokemikaale jne. Ja just siin tuleb mängu Carbo Care Bio. Toode sisaldab valitud toimeaineid, mis esinevad sellisel või sarnasel kujul ka taimede ainevahetuses. Toimeained imenduvad taime ja neid kasutatakse rakkudes ehitusmaterjalina kõrgemate ühenduste ehitamiseks või kasutatakse energiaallikana. See lisavarustus võimaldab taimel kiiremini ja jõulisemalt kasvada. On ka teine ​​positiivne mõju: kõik süsinikul põhinevad orgaanilised toimeained on bakteriaalselt lagunevad, sest akvaariumi arvukad filtribakterid toituvad neist. Lõpuks jäävad alles vaid süsihappegaas (CO2) ja vesi. Carbo Care Bio varustab taimi elutähtsa süsinikuga kahel viisil. Mõju on näha juba pärast paarinädalast regulaarset kasutamist: taimed kasvavad kiiremini, lopsakamalt ja tervemalt, vetikad tõmbuvad tagasi.
    Lisainfo
    Uued 14. dets 2022
    Kaubamärk Dennerle
    Kaal 0.300000
    Saadavus Laos
    Kirjuta enda hinnang
    Palun hinnake:Dennerle Carbo Care Bio 250ml