Evolution Aqua PURE Pond Bomb

Laos
Tootekood
25010099113

PURE Pond Bomb on kiiretoimeline väga kontsentreeritud preparaat, mis on loodud vee selgendamiseks ja selle kvaliteedi parandamiseks tiikides ja purskkaevudes. See sisaldab segu spetsiaalselt valitud filtribakterite tüvedest ja ensüümidest, mis võitlevad tõhusalt vee hägususega ja probleemidega selle optimaalsete parameetrite säilitamisel..

Pakendis on üks suur PURE Pond pall.

Doseerimine: 1 pall 20 000 l vee kohta.

Hea tulemuse hoidmiseks soovitatav kasutada kord kuus.

23,90 €

Kiire tarne laokaupadele järgmiseks tööpäevaks enne 14:00 tehtud tellimusele.

Küsimuste korral aitab meie klienditugi 5035358.

Tasuta tarne pakiautomaati tellimusele alates 50€.

Osta kohe, maksa hiljem! Meil on võimalik tasuda Inbank, ESTO ja Liisi järelmaksuga.



 
PURE Pond Bomb sobib ideaalselt kasutamiseks koi tiikides, dekoratiivtiikides ja tiikides, millel puudub tavapärane filtreerimine.

PURE Pond Bomb töötab kohe doseerimise hetkest, parandades märgatavalt vee läbipaistvust. Pall lahustub veega kokkupuutel järk-järgult, vabastades järk-järgult filtreerimisbaktereid ja nende arengut toetavaid ensüüme. Tootes on miljardeid elusaid baktereid ja suur hulk ensüüme. Pärast tiiki viskamist käivitavad palli sees olevad bakterid ja ensüümid ammoniaagi ja nitriti vähendamise protsessi ning vähendavad orgaaniliste jäätmete hulka, mis on tavaline vee ebaselguse põhjus.

Pure Pond Bomb valiti 2013. aasta tooteks tiigipreparaatide rühmas. See pärjati ka aasta toote auhinnaga ajakirjas Practical Fishkeeping Magazine ja pälvis 2010. aastal Aqua Trade Show auhinna.
Lisainfo
Uued 24. märts 2022
Kaubamärk Evolution
Kõrgus (mm) 100
Pikkus (mm) 100
Laius (mm) 65
Kaal 0.200000
Saadavus Laos
Kirjuta enda hinnang
Palun hinnake:Evolution Aqua PURE Pond Bomb