Femanga Fadenalgen Stopp Speed 1000 g

Laos
Tootekood
12467

Tõhus tõrjevahend niitvetikate vastu tiigis ja ujumisbasseinis. 1000 g pakendist piisab 40 000 liitrile veele.

Doseerige 250g vahendit 10 000 liitri vee kohta. Peale esimest korda tuleks vahendit doseerida uuesti kaks korda kuus. Kui tiik on juba vetikavaba, piisab ennetavast poole võrra väiksemast doosist kord kuus. Nii püsib Teie tiik aastaringselt vetikavaba.

Tähelepanu! Mitte üledoseerida! On talutav mikroorganismide, kalade ja veetaimede poolt. Kasutusjuhendi järgi doseerides ei ilmne kõrvalnähtusid.

Ei oska valida õiget vetikatõrjevahendit? Lugege meie blogipostitust!

23,90 €

Kiire tarne laokaupadele järgmiseks tööpäevaks enne 14:00 tehtud tellimusele.

Küsimuste korral aitab meie klienditugi 5035358.

Tasuta tarne pakiautomaati tellimusele alates 50€.

Osta kohe, maksa hiljem! Meil on võimalik tasuda Inbank, ESTO ja Liisi järelmaksuga.



 
Pärast aastaid kestnud uuringuid on Femangal õnnestunud välja töötada toode, mis vastab oma nimele. Femanga Fadenalgen (niitvetikad) Stopp on täiesti vaba algitsiididest, ammooniumiühenditest ja metallisooladest. See on inimestele ja loomadele kahjutu ning isegi filtribakterid ja taimed ei saa kahjustada. Eriti tänapäeval peaksime kasutama vahendeid, mis kaitsevad meie loodust.

Femanga Fadenalgen Stopp levib vees kiiresti ja niitvetikad hakkavad ainet pärast lisamist kiiresti absorbeerima. Veidi aega pärast aine imendumist on vetikate lubjastruktuur lahustunud, vetikad kaotavad oma stabiilsuse ja hakkavad lahustuma. Teie tiigifilter teeb ülejäänu.

See vahend sobib väga hästi ka ujumisbasseinidele. Pärast vetikate eemaldamist tuleks ainet lisada üks kord kuus. Nii on teil aastaringselt vetikavaba tiik.

Fosfaadivaba. Võib kasutada ka temperatuuril alla 10 ° kraadi.
Lisainfo
Kaubamärk Femanga
Kaal 1.000000
Saadavus Laos
Kasutusala magevesi, tiik
Vetikaliik niitvetikas
Kirjuta enda hinnang
Palun hinnake:Femanga Fadenalgen Stopp Speed 1000 g