JBL Pronovo Bel Holiday 43g

Tellimisel 7-30 päeva
Tootekood
3112918

Puhkusetoit kõigile mageveeakvaariumi kaladele

Varustage oma akvaariumikalu toiduga kuni 14 päevaks

Kasutamine: asetage toiduplokk akvaariumisse. See vajub põhja ja annab toitu umbes 25-le kuni 10 cm suurusele dekoratiivkalale kuni 14 päevaks

Plokk koosneb kaltsiumiühendist, mis lahustumisel lisab veele üldist karedust. See lahustub aeglaselt, kui kalad söövad

Looduslikud toorained ilma kunstlike lisanditeta loodusliku toitumise ja tervete akvaariumikalade jaoks. Testitud JBL-i uurimisekspeditsioonidel troopikas

Pakendi sisu: 1 toiduplokk 25 kala toitmiseks kuni 14 päevaks

3,50 €

Kiire tarne laokaupadele järgmiseks tööpäevaks enne 14:00 tehtud tellimusele.

Küsimuste korral aitab meie klienditugi 5035358.

Tasuta tarne pakiautomaati tellimusele alates 50€.

Osta kohe, maksa hiljem! Meil on võimalik tasuda Inbank, ESTO ja Liisi järelmaksuga.



 
Akvaariumid sisaldavad kõige lihtsamini hooldatavaid lemmikloomi nädalavahetuse või puhkusereisi ajal! Ainult väga väheseid kalaliike ei saa toita kaubanduslikult saadava toiduga ja nad võtavad vastu ainult elustoitu.

Nädalavahetuseks või pikemaks puhkuseks on akvaariumiomanikel valida: kas toita JBL PRONOVO BEL WEEKEND (3 päevaks) või JBL PRONOVO BEL HOLIDAY (2 nädalaks) või kasutada automaatsööturit (JBL AUTOFOOD), mis täidetakse oma toiduga. eelistatud toidugraanulid.

Enamik akvaariumikalasid, välja arvatud noorkalad, saavad isegi päeva või paar ilma toiduta hakkama – täpselt nagu looduses. Kuid paljud akvaariumiomanikud võivad end selle pärast ebamugavalt tunda ja seetõttu on meil lühikeste äraolekute jaoks JBL PRONOVO BEL WEEKEND.

JBL PRONOVO BEL HOLIDAY ja WEEKEND toiduplokid on valmistatud looduslikust kaltsiumiühendist, mis lahustub aeglaselt, kui kala seda "näksib".

Põhjakalad, nagu soomussäga või säga, haistavad kiiresti ka selles sisalduvat toitu ja tulevad siis, kui nad seda vajavad. Olge ettevaatlik, kui palute naabritel Teie kalu toita! Enamik inimesi kavatsevad head, kuid söödavad massiliselt üle! Suured toidukogused vedelevad seejärel söömata akvaariumi põhjas ja riknevad. See põhjustab tõsiseid probleeme hapnikutasemega ja toksilise nitritiga, mis seejärel koguneb. Parem on pühadetoit või automaatsöötja (või naabriteks akvaristid)!
Lisainfo
Kaubamärk JBL
Kõrgus (mm) 78
Pikkus (mm) 35
Laius (mm) 142
Kaal 0.058000
Saadavus Tellimisel
Kirjuta enda hinnang
Palun hinnake:JBL Pronovo Bel Holiday 43g