JBL Pronovo Bits Grano S 1 l / 480g

Laos
Tootekood
3121800

Granuleeritud baastoit diskustele ja teistele nõudlikele Lõuna-Ameerika cichlididele suurusega 3-10 cm

Prebiootiline ja uppuv akvaariumikalade toit: toidus sisalduvad spetsiaalsed kiudained varustavad kasulikke soolebaktereid tervisliku seedimise tagamiseks

Looduslikud toorained ilma kunstlike lisanditeta, et tagada looduslik toitumine ja kalade hea tervis. Testitud JBL-i uurimisekspeditsioonidel troopikas.

Tänu kvaliteetsetele toorainetele, nagu lõhe, krevetid ja kalmaar, aktsepteerivad toitu ka väga valivad kalad.

Väga kvaliteetse naturaalse astaksantiiniga krillist ja spirulinast, mis tagab täiusliku värvi moodustumise cichlididel nagu diskused

Pakendi sisu: originaal suletud, õhu- ja valgustihedalt, kaanes doseerimisabiga taaskasutatav kile (250 ml, 1000 ml purkidel).

23,50 €

Kiire tarne laokaupadele järgmiseks tööpäevaks enne 14:00 tehtud tellimusele.

Küsimuste korral aitab meie klienditugi 5035358.

Tasuta tarne pakiautomaati tellimusele alates 50€.

Osta kohe, maksa hiljem! Meil on võimalik tasuda Inbank, ESTO ja Liisi järelmaksuga.



 
Diskused ja mõned teised cichliidide liigid võivad toidu suhtes olla väga valivad. Mõtlesime sellele JBL PRONOVO BITS-i valmistamisel ja lisasime tooraineid, näiteks krevette, mida kalad peavad vastupandamatuks.

Kuna samas biotoobis elavad diskused ja cichlidid kohandavad oma toiduspektrit kuivade ja vihmaste aastaaegadega, kuid me akvaariumis seda ei taastooda, peab toit olema väga mitmekülgne. Amazonase vihmaperioodil, kui veetase tõuseb kuni 9 m, sööb diskus isegi puuvilju ja muid juurvilju! Kuival hooajal keskenduvad diskused põhjale ja söövad krevette ja absoluutselt kõike muud söödavat, mida nad sealt leiavad.

JBL toitude eelised:
Puhta kalavalgu kasutamine ilma odava kalajahuta.
Optimaalne valgu/rasva suhe.
Peamiselt veeloomade valgud.
Vetikate kasvu vähendamine ja kalade optimaalne kasv tänu kohandatud fosfaadisisaldusele.
Prebiootikum: prebiootikumid on "substraadid, mida peremeesorganismid kasutavad selektiivselt ja mis annavad tervisele kasu." Teadlased on selles osas ühel meelel, et nad soodustavad seedimist ja seeläbi tervist. Meie kalade puhul on veel üks oluline aspekt: parema seedimise korral eritub vähem ja vesi on seega vähem saastunud, põhjustades vähem vetikaprobleeme ja hoides vett puhtamana.

Ärge imestage, kui leiate toorainete hulgas kalmaari! Söödadeklaratsioonis esindab kalmaar kõiki molluskeid, sealhulgas rannakarpe ja tigusid. Loomulikult ei kuulu kalmaar diskuse loomulikku toiduvalikusse.
 
Lisainfo
Uued 20. jaan 2023
Kaubamärk JBL
Kõrgus (mm) 198
Pikkus (mm) 90
Laius (mm) 90
Kaal 0.560000
Saadavus Laos
Kirjuta enda hinnang
Palun hinnake:JBL Pronovo Bits Grano S 1 l / 480g