JBL Pronovo Fex 250ml / 22g

Laos
Tootekood
3157700

Tubifex maiuspalad kõigile dekoratiivkaladele pikkusega 8-20 cm.

Külmkuivatatud Tubifex on ideaalne toidulisand/maitseaine kõigile mageveekaladele, krabidele, vähkidele, krevettidele ja akselottidele

Tubifexid on väga energiarikkad ja tugevdavad kala organismi

Alternatiiv elus- ja külmutatud toidule: täiendav toit troopilistele mageveekaladele. Kuivamisprotsess säilitab toitained

Vaakumkülmkuivatusprotsess tagab oluliste toitainete säilimise kuivatatud söödaloomades

Pakendi sisu: originaal suletud, õhu- ja valgustihe, taaskasutatav kile koos doseerimisabiga kaanes

12,51 €

Kiire tarne laokaupadele järgmiseks tööpäevaks enne 14:00 tehtud tellimusele.

Küsimuste korral aitab meie klienditugi 5035358.

Tasuta tarne pakiautomaati tellimusele alates 50€.

Osta kohe, maksa hiljem! Meil on võimalik tasuda Inbank, ESTO ja Liisi järelmaksuga.



 
Tubifex on osa paljude põhjast toitu otsivate dekoratiivkalade loomulikust toidust. 15-85 mm pikkused Tubifexid elavad mullas ja verepigmendi hemoglobiini tulemuseks on nende eluea jooksul punane värvus. Külmkuivatamise käigus punane värvus kaob. Erinevalt elus- ja külmutatud toidust ei ole ohtu haiguste või soovimatute bakterite sattumine akvaariumi.

JBL PRONOVO FEX "tükid" hõljuvad veepinnal, kala saab seal väiksemaid tükke ära hammustada. Teise võimalusena võib tükke vees kergelt allapoole vajutada, et nende ujuvus väheneks.

Dekoratiivkalade toitumise laiendamiseks on tungivalt soovitatav täiendada nende põhitoitu külmkuivatatud toiduainetega. Selleks on saadaval järgmised toidutüübid: JBL NOVO DAPH (vesikirbud), JBL NOVO ARTEMIO (soolvees krevetid), JBL NOVO FEX (tubifex), JBL NOVO FIL (punased sääsevastsed).

Toidu suurus / suu suurus:
See võib kõlada ilmselgelt, kuid on oluline, et toidu suurus vastaks kala suu suurusele. Kõik kalad ei suuda suuremaid toidutükke ära hammustada. Kala suurus, millele toidu suurus sobib, on kirjutatud kõikidele JBL toiduvormidele etikettide esikülje vasakus alanurgas.
Lisainfo
Kaubamärk JBL
Kõrgus (mm) 146
Pikkus (mm) 56
Laius (mm) 56
Kaal 0.058000
Saadavus Laos
Kirjuta enda hinnang
Palun hinnake:JBL Pronovo Fex 250ml / 22g