JBL Pronovo Fil 250ml / 25g

Laos
Tootekood
3158100

Punased ussid maiuspalaks kõikidele dekoratiivkaladele pikkusega 3-10 cm

Külmkuivatatud punased vereussid (hironomiidide, Chironomidae vastsed) ideaalseks toidulisandiks tervislikele dekoratiivkaladele

Punased ussid on väga toitaineterikkad ja moodustavad looduses paljude kalaliikide toidualuse

Alternatiiv elus- ja külmutatud toidule: täiendav toit troopilistele mageveekaladele. Kuivamisprotsess säilitab toitained

Vee hägusus puudub: parem vee kvaliteet tänu toidu paranenud seeduvusele, mis vähendab kalade eritumist

Pakendi sisu: originaal suletud, õhu- ja valgustihe, taaskasutatav kile koos doseerimisabiga kaanes

17,49 €

Kiire tarne laokaupadele järgmiseks tööpäevaks enne 14:00 tehtud tellimusele.

Küsimuste korral aitab meie klienditugi 5035358.

Tasuta tarne pakiautomaati tellimusele alates 50€.

Osta kohe, maksa hiljem! Meil on võimalik tasuda Inbank, ESTO ja Liisi järelmaksuga.



 
Punased ussid on ideaalne toit kalade tugevdamiseks. Kironomiidide vastsed (mittehammustavad kääbuslased) esinevad mõnikord massiliselt ja moodustavad peamise toiduallika väga paljudele looduses leiduvatele kalaliikidele. Nad EI OLE sääskede (Culicidae) vastsed!

Ideaalis peaksite leidma oma dekoratiivkaladele põhitoidu, nt. JBL PRONOVO BEL ja täiendage seda teise põhitoiduga, nagu JBL PRONOVO COLOR. Lisaks kasutage vaheldumisi maiuseid ja toidulisandeid nagu JBL PRONOVO SPIRULINA või JBL PRONOVO FIL, FEX, DAPH või ARTEMIO. See tagab Teie hoole all olevatele kaladele mitmekülgse toitumise.

Toidu suurus / suu suurus:
See võib kõlada ilmselgelt, kuid on oluline, et toidu suurus vastaks kala suu suurusele. Kõik kalad ei suuda suuremaid toidutükke ära hammustada. Kala suurus, millele toidu suurus sobib, on kirjutatud kõikidele JBL toiduvormidele etikettide esikülje vasakus alanurgas.

Vaevalt leidub mageveekalu, kes ei sööks punaseid usse, kui need pole suu jaoks liiga suured (nt neoontetra). Ida-Aafrika tsichlidid Malawi ja Tanganyika järvest EI TOHI KUNAGI toita punaste sääsevaststega. Seni teadmata põhjustel ei talu nad punaseid sääsevastseid. Valged või mustad sääsevastsed seevastu kahest järvest pärit cichlididele probleeme ei valmista.
Lisainfo
Kaubamärk JBL
Kõrgus (mm) 146
Pikkus (mm) 56
Laius (mm) 56
Kaal 0.061000
Saadavus Laos
Kirjuta enda hinnang
Palun hinnake:JBL Pronovo Fil 250ml / 25g