JBL Pronovo Spirulina Grano M 250ml / 125g

Laos
Tootekood
3113718

Uppuvad prebiootilised spirulina vetikate toidugranulaadid taimtoidulistele (taimi/vetikaid söövatele) akvaariumielanikele, nagu eluspogijad ja vingerjad

Looduslikud toorained ilma kunstlike lisanditeta, et tagada looduslik toitumine ja kalade hea tervis. Testitud JBL-i uurimisekspeditsioonidel troopikas.

Tänu kvaliteetsetele toorainetele, nagu spirulina, lõhe ja krevetid, aktsepteerivad toitu ka väga valivad kalaliigid.

Väga kõrge spirulina vetikate sisaldus 20% tervete kalade ja optimaalse värvuse tagamiseks.

Pakendi sisu: originaal suletud, õhu- ja valgustihedalt, kaanes doseerimisabiga taaskasutatav kile (100 ml, 250 ml, 1000 ml purkidel).

10,89 €

Kiire tarne laokaupadele järgmiseks tööpäevaks enne 14:00 tehtud tellimusele.

Küsimuste korral aitab meie klienditugi 5035358.

Tasuta tarne pakiautomaati tellimusele alates 50€.

Osta kohe, maksa hiljem! Meil on võimalik tasuda Inbank, ESTO ja Liisi järelmaksuga.



 
Spirulina on sinivetikad, millest mõned liigid, näiteks siin töödeldud S. platensis, on dekoratiivkalade toitmiseks ideaalse valgusisaldusega. Muide, JBL PRONOVO SPIRULINA toidu 20% spirulinasisaldus on ideaalne - rohkem poleks kalale tervislik! Vetikates sisalduv looduslik astaksantiin (karoteen) annab kalale kauni värvuse. See on veel üks põhjus, miks spirulina vetikad on dekoratiivkalade toitmiseks väga populaarsed.

Probiootikum või prebiootikum – kumb on parem?
Probiootilised toidud, näiteks teatud tüüpi jogurtid, sisaldavad tervise edendamiseks elusaid bakterikultuure, kuid ainult suurtes kogustes tarbimisel. Sellised toidud, sealhulgas probiootiline kalatoit, võivad kergesti rikneda ja avaldada seejärel vastupidist mõju. Positiivne mõju tervisele on muide üsna vastuoluline.
Prebiootikumid on "substraadid, mida peremeesorganismid kasutavad selektiivselt ja mis annavad tervisele kasu." Teadlased on selles osas ühel meelel, et nad soodustavad seedimist ja seeläbi tervist.
Meie kalade puhul on veel üks oluline aspekt: ​​parema seedimise korral eritub vähem jääke ja vesi on seega vähem saastunud, põhjustades vähem vetikaprobleeme ja hoides vett puhtamana.

Helbed või graanulid?
Ausalt öeldes on see absoluutselt maitseküsimus! Toidutüübi poolt või vastu on vaid mõned argumendid. Kui kasutate automaattoitjat nagu JBL AutoFood, PEAB valima granuleeritud toidu, kuna peaaegu kõik automaatsed söötjad sobivad ainult graanulite jaoks. Kui plaanite oma järgmisel puhkusel kasutada automaattoitjat, harjutage oma kalad automaattoitjast saadava granuleeritud toiduga HEAL AJAL harjuma. Mõnel kalal on tegelikult veidi raske vahetada graanulitelt helvestele või vastupidi. Kujutage ette, et olete alati söönud pehmeid maisihelbeid ja nüüd antakse Teile esimest korda täisteramüsli.
Lisainfo
Uued 20. jaan 2023
Kaubamärk JBL
Kõrgus (mm) 146
Pikkus (mm) 56
Laius (mm) 56
Kaal 0.168000
Saadavus Laos
Kirjuta enda hinnang
Palun hinnake:JBL Pronovo Spirulina Grano M 250ml / 125g