JBL Pronovo Malawi Grano M 5,5 l / 2,75 kg

Tellimisel 7-30 päeva
Tootekood
3121300

Akvaariumi põhitoidugraanulid röövkaladele 8-20cm Tanganyika ja Malawi järvest.

Prebiootiline ja uppuv akvaariumikalade toit: toidus sisalduvad spetsiaalsed kiudained varustavad kasulikke soolebaktereid tervisliku seedimise tagamiseks

Looduslikud toorained ilma kunstlike lisanditeta, et tagada looduslik toitumine ja kalade hea tervis. Testitud JBL-i uurimisekspeditsioonidel troopikas.

Tänu kvaliteetsetele toorainetele, nagu lõhe, krevetid, kalmaar ja küüslauk, aktsepteerivad toitu ka väga valivad kalad.

Väga kõrgekvaliteedilise loodusliku astaksantiiniga krillist ja spirulinast, mis tagab täiusliku värvi moodustumise Tanganyika ja Malawi järve cichliididel

Pakendi sisu: originaal suletud, õhu- ja valgustihedalt, kaanel doseerimisabi ja taaskasutatav kile (250 ml, 1000 ml purkidel).

65,00 €

Kiire tarne laokaupadele järgmiseks tööpäevaks enne 14:00 tehtud tellimusele.

Küsimuste korral aitab meie klienditugi 5035358.

Tasuta tarne pakiautomaati tellimusele alates 50€.

Osta kohe, maksa hiljem! Meil on võimalik tasuda Inbank, ESTO ja Liisi järelmaksuga.



 
Ida-Aafrika Rifti oru järvedes (Malawi ja Tanganyika järved) on paljud cichlidid kohanenud nokkima kivimitest vetikaid nendes elavate mikroorganismide jaoks (taimsööjate kasvu sööjad). JBL PRONOVO MALAWI töötati välja nende liikide jaoks. Seevastu peaaegu kõik ülejäänud liigid mõlemas järves elavad röövloomadena ning söövad kalu, mikroorganisme, krevette ja kalamaime. Mõned söövad isegi ainult teiste kalade (Plecodus) soomuseid. JBL PRONOVO TANGANYIKA töötati välja röövliikide jaoks. Kui mõlemat rühma hoitakse koos ÜHES akvaariumis, on oluline pakkuda mõlemat tüüpi toitu. Iga söötmistüüp saab siis õiget toitu.

Tanganyika järve tüüpilised kiskjad: Lamprologus, Neolamprologus, Julidochromis, Cyphotilapia, Telmatochromis, Calinochromis Malawi järve tüüpilised kiskjad: Trematocranus, Haplochromis, Nimbochromis, Sciaenochromis, Labidochromis

JBL toitude eelised:
puhta kalavalgu kasutamine ilma odava kalajahuta.
Optimaalne valgu/rasva suhe.
Peamiselt veeloomade valgud.
Vetikate kasvu vähendamine ja kalade optimaalne kasv tänu kohandatud fosfaadisisaldusele.
Prebiootikum: prebiootikumid on "substraadid, mida peremeesorganismid kasutavad selektiivselt ja mis annavad tervisele kasu." Teadlased on selles osas ühel meelel, et nad soodustavad seedimist ja seeläbi tervist. Meie kalade puhul on veel üks oluline aspekt: parema seedimise korral eritub vähem ja vesi on seega vähem saastunud, põhjustades vähem vetikaprobleeme ja hoides vett puhtamana.

Kuna suurem osa Tanganyika järvest kasvatatud cichlididest on röövloomad, oleme röövliikide toiduks nimetanud PRONOVO TANGANYIKA. Kuna enamik Malawi järvest kasvatatud liike on taimesööjad, on JBL andnud sellele toidule nimeks PRONOVO MALAWI.
Lisainfo
Uued 20. jaan 2023
Kaubamärk JBL
Kõrgus (mm) 191
Pikkus (mm) 223
Laius (mm) 223
Kaal 2.929000
Saadavus Tellimisel
Kirjuta enda hinnang
Palun hinnake:JBL Pronovo Malawi Grano M 5,5 l / 2,75 kg