Uus

JBL Proterra Herbil 1000ml / 95g

Tellimisel 7-30 päeva
Tootekood
7213200

Maitsetaimedega põhitoit kõikidele maismaakilpkonnadele

  • 56% maitsetaimedest pakuvad tervislikku ja loodustruud toitumist kõikidele kilpkonnaliikidele. Taimedest saadav vajaduspõhine kiudainesisaldus tagab terve seedimise ja kõrge vastupidavuse haigustele
  • Kilpkonnad armastavad kuivatatud ürtide lõhna. Tasakaalustatud taimede, ürtide ja pulkade segu tagab kilpkonnadele liigikohase ja loomuliku toitumise
  • Kõrge looduslike mineraalide ja vitamiinide sisaldus tagab täiusliku tervise ja terve kilbi moodustumise ilma deformatsioonideta
  • Ilma kunstlike värv- ja säilitusainete lisamiseta. Purgid, ämbrid, kaaned, tihenduskile ja etikett on valmistatud 100% taaskasutatavast PP monomaterjalist.
  • Pakendi sisu: 1 värskelt suletud vee- ja valguskindel purk/ämber, mis sisaldab ürte ja rohelisi toidupulki. Doseerimisabiga kaanes
  • 19,00 €

    Kiire tarne laokaupadele järgmiseks tööpäevaks enne 14:00 tehtud tellimusele.

    Küsimuste korral aitab meie klienditugi 5035358.

    Tasuta tarne pakiautomaati tellimusele alates 50€.

    Osta kohe, maksa hiljem! Meil on võimalik tasuda Inbank, ESTO ja Liisi järelmaksuga.



     
    Hoolitsege oma kilpkonnade eest tervisliku toiduga

    Kilpkonnad on gurmaanid ja kindlasti ei söö kõike. Siiski naudivad nad mõnda toitu, mida nad ei peaks üldse sööma. Tomatid, tsitrusviljad ja viljaliha ei sobi.
    JBL PROTERRA HERBILi koostis ja rikastamine maitsvate ürtidega töötati välja koostöös dr Petra Köllega Müncheni ülikoolis. Vastuvõtukatsed näitasid selgelt, et kilpkonnad eristavad selgelt erinevaid pakutavaid toite ja neil on teatud määral isiklikud eelistused JBL PROTERRA tootevaliku üksikute toitude suhtes. Sest isegi kui toit on toiteväärtuselt täiuslikult koostatud, peab loom selle esmalt aktsepteerima! JBL PROTERRA HERBILiga on see saavutatud tõeliselt silmapaistval viisil.

    JBL PROTERRA HERBILiga saavad teie kilpkonnad ideaalset täistoitu. Muidugi võite koguda ka rohelist taimset toitu ja ürte, et suvel täiendada nende põhitoitumist. Teised JBL PROTERRA toidud VEGABIL, FRUCTIL ja FLORSIL on ideaalne ja liigikohane lisand JBL PROTERRA HERBILile.

    Kilpkonnadele meeldib mitmekesisus. Kilpkonnaliigid, kellele see toit on ideaalne (näited):
    - Punajalg-kilpkonn
    - Tähtkilpkonn
    - Leopardkilpkonn
    - Margineeritud kilpkonn
    - Hermanni kilpkonn
    - Reie-kilpkonn
    - Aafrika kannuskilpkonn
    - Nelja küünega kilpkonn

    JBL-i ekspeditsioonid külastavad sageli kilpkonnade elupaiku, olgu see siis kõrbes või veelgi sagedamini troopika märgaladel. Nende eluviiside ja toitumisharjumuste tähelepanekud on kaasatud JBL toitude väljatöötamisse. See otse loodusest pärinev info on äärmiselt väärtuslik, sest muidu oleks see vaevalt kättesaadav.
    Eesmärk peaks alati olema loomade eest liigikohane hoolitsemine ja ideaalis järglaste muretsemine, et vähendada liikide väljaviimist loodusest. Kuigi mõne liigi puhul pole aretus absoluutselt vajalik, kuna kaubanduses olulised liigid pärinevad järglastest või ei ole ohustatud, peab JBL siiski lemmikloomade aretamist soovitavaks.
    Lisainfo
    Uued 16. dets 2023
    Kaubamärk JBL
    Kõrgus (mm) 198
    Pikkus (mm) 90
    Laius (mm) 90
    Kaal 0.175000
    Saadavus Tellimisel
    Kirjuta enda hinnang
    Palun hinnake:JBL Proterra Herbil 1000ml / 95g