NatureHolic Snail feed - 30g

Laos
Tootekood
29356

    NatureHolic maitsvad Snailfeed Sticks sobivad kõigile akvaariumitigudele, kes söövad osaliselt või täielikult vetikaid. Kõigile neile, kes soovivad oma akvaariumitigusid liigikohaselt toita, kuid kellele ei meeldi pastat näppudele panna, on meie end tõestanud Snailfeed pasta nüüd saadaval kvalitatiivselt samaväärse, bioloogiliselt väärtusliku pehme pulgana, millel on sama kõrge aktsepteeritavus. . Asetage need pehmed pulgad lihtsalt akvaariumisse, eriti tigude jaoks, kes söövad tigusid mageveeakvaariumis. Teod võivad oma toitu pehmete pulkade küljest lahti kraapida nagu loomulikku vetikakasvu.

    Snailfeed Pulgad koosnevad maitsvatest peeneks jahvatatud köögiviljadest, vetikatest ja putukatest kui valguallikast, väärtuslikust pärmist ning kvaliteetsetest õlidest ja rasvadest. Oleme kasutanud ka meie spetsiaalset vahetult biosaadavate orgaaniliste mineraalsete ühendite ja vitamiinide segu. Natureholic Snail Feed Power Sticks annavad teie tigudele akvaariumis kõik toitained, mis tagavad tervisliku kasvu ja stabiilse, terve koja.

    Snailfeed Softstickide abil saate isegi akvaariumis tigusid toiduga aklimatiseerida. Kõigile näljastele akvaariumitigudele, kes on transpordist stressis ja ei tunne tavatoitu, sobivad Snailfeed Softstickid toitmiseks ja toiduga harjumiseks.

    Natureholic tigude sööda pehmed pulgad sobivad ideaalselt ka suurte dekoratiivtigude nagu Tylomelania, õunateod, brotia, faunus, klaveritigu ja paljude teiste akvaariumitigude toiduallikaks. Pulgad sisaldavad valke ja mineraale, nagu kaltsium ja magneesium, tagavad hea kestastruktuuri ning võivad ära hoida mineraalide puudusest põhjustatud kojakahjustusi. Vitamiinid ja kiudained täiustavad segu ja tagavad tervisliku seedimise.

    Teodööda pehmete pulkade oluliseks komponendiks on meie spetsiaalne segu orgaaniliselt seotud koheselt biosaadavatest mikroelementidest ja vitamiinidest. Teod saavad väärtuslikke toitaineid otse kasutada ega pea neid vaevaliselt ümber tegema. Kui kest on juba kahjustatud, saab tigu sellest toidust piisavalt mineraale, et lubjakoort seestpoolt parandada. Koja uus täiendus näitab siis liigile omaseid kauneid värve ja mustreid.

    Sööda 1-2 korda päevas nii palju, kui teod mõne minuti jooksul ära söövad.

10,89 €

Kiire tarne laokaupadele järgmiseks tööpäevaks enne 14:00 tehtud tellimusele.

Küsimuste korral aitab meie klienditugi 5035358.

Tasuta tarne pakiautomaati tellimusele alates 50€.

Osta kohe, maksa hiljem! Meil on võimalik tasuda Inbank, ESTO ja Liisi järelmaksuga.



 
Koostis: taimsed kõrvalsaadused, vetikad, köögiviljad, pärm, õlid ja rasvad, mineraalid, ürdid

Toitainelised lisandid/kg: A-vitamiin 20000 IU, vitamiin D3 (E671) 1500 IU, C-vitamiin (askorbüülmonofosfaat, kaltsiumnaatriumsool) 150mg; Vask (vask(II)sulfaat, pentahüdraat) 3mg, raud (raud(II)sulfaat, monohüdraat) 24mg, jood (kaaliumjodiid) 0,3mg, mangaan (mangaan(II)oksiid) 31mg, seleen (naatriumseleeni) tsink (tsinkoksiid) 30mg; Sensoorsed lisandid: värvained
Lisainfo
Uued 14. apr 2023
Kaubamärk Natureholic
Kaal 0.030000
Saadavus Laos
Kirjuta enda hinnang
Palun hinnake:NatureHolic Snail feed - 30g