NatureHolic SnailFeed Pudding - 50 ml

Laos
Tootekood
23632

    See kvaliteetne ja bioloogiliselt väärtuslik toidupasta on loodud spetsiaalselt tigudele, kes söövad vetikakasvu mageveeakvaariumis. See võimaldab neil toituda nagu looduses. Köögiviljade, vetikate, pärmi ja väärtuslike õlide ja rasvade ning koheselt biosaadavad orgaaniliste mineraalühendite ja vitamiinide spetsiaalse seguga Natureholic Snail Feed Power Paste varustab Teie tigusid kõigega, mida nad vajavad tervislikuks kasvuks ja stabiilse kauni kesta tarvis.

    Natureholic tigude sööda jõupastaga loote söötmismuru, mida kõik vetikatoidulised teod väga hästi vastu võtavad. Isegi õrnad looduslikud liigid nagu teod või sarveteod, kes on pärast transportimist stressis ja ei lähe tavatoidu juurde, saab sellega hästi toita. Natureholic Snail Feed Power Paste on optimaalne toit ka suurtele dekoratiivtigudele nagu õunateod, brotia, faunus jt. See sisaldab valke ja mineraale, mis tagavad koore hea struktuuri ja hoiavad ära mineraalide puudusest põhjustatud kestakahjustused ning vitamiinide ja kiudainete, mis tagavad terve seedimise.

    Tänu õrnale ja keskkonnasõbralikule töötlemisele säilivad väärtuslikes koostisosades olevad elutähtsad ained suures osas ja toovad loomadele otsest kasu.

    Looduslik tigude sööt oli spetsiaalselt kohandatud akvaristikataimede ja detritust söövate mageveetigude vajadustele. See ei anna neile mitte ainult vajalikke toitaineid, vaid ka vajalikke mineraale, mida nad vajavad tervislikuks kasvuks ja terve kehastruktuuri jaoks. See toit annab mineraale ka juba kahjustatud korpuste remondiks.

    Oluliseks osaks teosöödas on spetsiaalne mikroelementide ja vitamiinide segu, mis erinevalt konkureerivatest toodetest sisaldab biosaadavaid orgaanilisi mineraalühendeid. Seetõttu on need tigudele vahetult kättesaadavad ja neid ei pea esmalt ümber tegema.

    Söötmissoovitus: Sööda 1-2 korda päevas nii palju, kui loomal kulub mõne minutiga.

    Säilitamine toatemperatuuril, ei vaja jahutamist.

12,51 €

Kiire tarne laokaupadele järgmiseks tööpäevaks enne 14:00 tehtud tellimusele.

Küsimuste korral aitab meie klienditugi 5035358.

Tasuta tarne pakiautomaati tellimusele alates 50€.

Osta kohe, maksa hiljem! Meil on võimalik tasuda Inbank, ESTO ja Liisi järelmaksuga.



 
Koostis: Putukad, taimsed kõrvalsaadused, vetikad, köögiviljad, pärmid, õlid ja rasvad, mineraalid, ürdid

A-vitamiin 20000 RÜ, D3-vitamiin (E671) 1500 RÜ, C-vitamiin (askorbüülmonofosfaat, kaltsiumnaatriumsool) 150mg; Vask (vask(II)sulfaat, pentahüdraat) 3mg, raud (raud(II)sulfaat, monohüdraat) 24mg, jood (kaaliumjodiid) 0,3mg, mangaan (mangaan(II)oksiid) 31mg, seleen, (naatriumseleniit) tsink (tsinkoksiid) 30mg;
Lisainfo
Uued 26. juuni 2023
Kaubamärk Natureholic
Kaal 0.050000
Saadavus Laos
Kirjuta enda hinnang
Palun hinnake:NatureHolic SnailFeed Pudding - 50 ml