NatureHolic Snails barrier - 25 ml

Laos
Tootekood
80452

    NatureHolic kaitse tigude põgenemise vastu akvaariumist.

    Suurem osa akvaariumis peetavatest teoliikidest on pärit oma algsest elupaigast, kuna magevees ei suudeta paljuneda ja nad vajavad arenguks osaliselt riimvett. Tigude pidamisel on akvaariumi kate seega asendamatu, kuna paljud teod lähevad põhimõtteliselt ukerdama ja võivad selle käigus lahtisest akvaariumist lahkuda. Avastamata limateod kuivavad kahjuks sagedamini või on kukkudes oma kestad tõsiselt kahjustanud.

NatureHolic tigude põgenemise barjäär on uuenduslik ja revolutsiooniline toode, mille oleme ise välja töötanud ja põhjalikult testinud. Sel kujul teotõke veel turul saadaval ei ole. See toimib samaaegselt nii tõhusalt kui ka lihtne:

Läbipaistev pasta kantakse veetasemest kõrgemale akvaariumi sisemistele klaasidele. Niipea, kui tigu mööda akvaariumiklaasi üles roomab, pöörab ta selle nähtamatu tõkke juures ümber ja läheb akvaariumisse tagasi, sest ta ei taha oma tundliku jalaga üle selle nähtamatu joone ronida.

NatureHolic teotõke on seega sensatsiooniline ja siiski täiesti kahjutu ja ohutu toode kõigile akvaariumielanikele. Ja seda isegi tigude endi jaoks, kes näitavad selle suhtes üles ainult selget häbelikkust. Praktilises testis viidi vee alla tervikliku purgi sisu – ilma, et see oleks mõjutanud kõigi akvaariumielanike veeväärtusi, tervist ega isegi tuju.

Kasutamine: Määrige pasta sõrmedega akvaariumiklaasi siseküljel oleva joonena üle veetaseme. Korrake seda protsessi, kui see nähtamatu barjäär on eemaldatud, näiteks akvaariumi puhastamisel.

Parim enne: 2 aastat

9,80 €

Kiire tarne laokaupadele järgmiseks tööpäevaks enne 14:00 tehtud tellimusele.

Küsimuste korral aitab meie klienditugi 5035358.

Tasuta tarne pakiautomaati tellimusele alates 50€.

Osta kohe, maksa hiljem! Meil on võimalik tasuda Inbank, ESTO ja Liisi järelmaksuga.



 
Lisainfo
Uued 24. veebr 2023
Kaubamärk Natureholic
Kaal 0.050000
Saadavus Laos
Kirjuta enda hinnang
Palun hinnake:NatureHolic Snails barrier - 25 ml