Seachem CupriSorb 250ml

Tellimisel 7-30 päeva
Tootekood
0297

CupriSorb™ on võimas vase ja raskemetallide adsorbent. CupriSorb™ eemaldab vase kiiremini ja tõhusamalt kui süsinik ning on seega ideaalne vase hädaolukorras eemaldamiseks. See ekstraheerib igat tüüpi vaske, sealhulgas kelaaditud vaske, ja jääb tõhusaks, kuni see muutub sügavsinakasmustaks. Ainet saab korduvalt regenereerida. Pidevalt kasutamisel eemaldab see järk-järgult isegi sadestunud vase kruusa-/põhjakihist. CupriSorb™ võimaldab säilitada selgrootuid vasega töödeldud akvaariumides, eemaldades pinnasest vase leostumise.

CupriSorb™ on võimas vasespetsiifiline kelaativaik. Konkureerivad tooted ei ole kelaativad tooted, vaid ainult katioonivahetusvaigud. Sellised vaigud võivad mageveest vaske eemaldada, kuid soolases vees on need ebaefektiivsed.

Kasutamine:

Kasutage 250 ml iga 600 liitri kohta kuni 7500 mg (12 ppm) vase eemaldamiseks. Kasutage filtermaterjali eraldi kotis. Parimate tulemuste saavutamiseks tuleks CupriSorb™ asetada nii, et veevool läbi selle oleks maksimaalne. Tuvastamatu leostuva vase eemaldamiseks substraadis hoidke CupriSorb™ veel vähemalt 2 nädalat pärast seda, kui vasestestid on näidanud, et vask puudub. Kasutage kanisterfiltris, keemilise filtreerimise moodulis, kastfiltris või nirefiltri mis tahes suure vooluhulgaga piirkonnas.

Täitumisest annab märku helmeste selge värvuse muutus sügavsiniseks mustaks. Kasutage vase jälgimiseks MultiTest™ Copperit. Kui CupriSorb™ on ammendatud, võib selle ära visata või regenereerida.

REGENEREERIMINE:

Leota mittemetallist anumas 2 tassi vee ja 1⁄2 tassi muriatiinhappega (saadaval koos basseinitarvikutega: TÄHELEPANU happeanumal olevatele HOIATUStele!). Seda on kõige parem teha õues ja lastest eemal. Leota 1 tund, loputa hästi. Algse värvi taastamiseks korrake vastavalt vajadusele. Loputage korralikult, lisage naatriumvesinikkarbonaati, kuni vahutamine lakkab ja loputage uuesti. CupriSorb™ on nüüd taaskasutamiseks valmis. Kui algset värvi ei saa pärast mitut happepesu taastada, jätkake loputuste ja vesinikkarbonaadiga, seejärel taastage nagu HyperSorb™-i või Purigen®-i.

28,00 €

Kiire tarne laokaupadele järgmiseks tööpäevaks enne 14:00 tehtud tellimusele.

Küsimuste korral aitab meie klienditugi 5035358.

Tasuta tarne pakiautomaati tellimusele alates 50€.

Osta kohe, maksa hiljem! Meil on võimalik tasuda Inbank, ESTO ja Liisi järelmaksuga.



 
Lisainfo
Uued 1. veebr 2022
Kaubamärk Seachem
Kaal 0.300000
Saadavus Tellimisel
Kirjuta enda hinnang
Palun hinnake:Seachem CupriSorb 250ml