Sera Med Professional Argulol 100ml

Tellimisel 7-30 päeva
Tootekood
71087

Sera Med Professional Argulol on väga tõhus vahend tiigikaladele parasiitlike koorikloomade vastu: kalatäid (Argulus), ankurusslased (Lernaea), parasiitsed koerjalgsed (Ergasilus) ja parasiitsed isopoodid.

Siiani oli kalatäide ja muude parasiitvähiste, nagu ankurusside (Lernaea) või muude käpaliste (nt Ergasilus) vastu võitlemine võimalik ainult retsepti vajavate või mürgiste vahenditega. Parasiidid kahjustavad kalu mitte ainult vere imemise kaudu, vaid võivad edasi kanda ka teisi patogeene. Nüüd on vabalt saadaval ja ülitõhus ravi – sera med Professional Argulol. See põhineb emamektiinbensoaadi ja denatooniumbensoaadi toimeainete kombinatsioonil. Argulol ei võitle mitte ainult parasiitide vastu, kui nad verd imevad, vaid on tõhus ka vabalt ujuvate vähilaadsete vastu. Töötlus lõpeb juba 24 tunni pärast. Vahepeal koorunud parasiitide vastu võitlemiseks on soovitatav ravi korrata 3 nädala pärast. Väga mugav tiigipidajatele: pärast seerumi Argulol doseerimist ei ole vaja vett vahetada – see nõuab alati märkimisväärseid jõupingutusi, eriti suurte süsteemide puhul!

Arguloli seerumi annustamine:

Lisage 5 ml seerumit argulooli iga 1000 liitri tiigivee kohta. Täida ämber või kastekann veega, lahusta pulgaga segades mõõdetud kogus seerumit Argulol´i ja jaota segu tiigis ühtlaselt. Vahepeal munadest koorunud koorikloomade vastsete tõrjumiseks võite ravi korrata 3 nädala pärast. Sera Argulol ravi ajal lülitage UV-lambid 3 päevaks välja. Bioloogilised filtrid võivad jääda ühendatuks.

Pakendist piisab 20 000 liitrile veele.

59,00 €

Kiire tarne laokaupadele järgmiseks tööpäevaks enne 14:00 tehtud tellimusele.

Küsimuste korral aitab meie klienditugi 5035358.

Tasuta tarne pakiautomaati tellimusele alates 50€.

Osta kohe, maksa hiljem! Meil on võimalik tasuda Inbank, ESTO ja Liisi järelmaksuga.



 
Lisainfo
Kaubamärk Sera
Kaal 0.001000
Saadavus Tellimisel
Kirjuta enda hinnang
Palun hinnake:Sera Med Professional Argulol 100ml