Tropical Red Micro Color Sticks 100ml / 32g

Laos
Tootekood
61184

    Red Mico Color Sticks on kõrge valgusisaldusega ülivärviline toit astaksantiini ja punase pipra ekstraktiga.

    Premium sari koosneb paljude atraktiivsete lisanditega valmistoitudest, mis tagavad kalale muuhulgas suurepärase seisukorra, kaunid värvid ja suurema vastupidavuse haigustele. Premium sarja kuuluvad nii universaalsed kui ka spetsialiseeritud tooted, mis on mõeldud spetsiaalsete toitumisvajadustega kalade toitmiseks.

    Toit on hõljuvate pulgakeste kujul, mis meenutavad vereussi ehk nn sääsepunast vastset (putukate sugukonnast Chironomidae). See on mõeldud kõigesööjate ja lihasööjate kalade igapäevaseks toitmiseks mage-, mere- ja riimvees. Pulkade kuju ja värvus meenutavad elustoitu, julgustades kalu toituma. Filtrist tuleva vee sobiva seadistuse korral pannakse pulgad liikuma, imiteerides elusa vereurmarohu käitumist. Looduslik immunostimulant beeta-glükaan ja stabiliseeritud C-vitamiin tugevdavad kala vastupanuvõimet haigustele. Toidu regulaarne kasutamine tagab ühtlase kasvu, suurepärase seisundi ja intensiivsed värvid.

  • valgurikas, värvust võimendav toit
  • ideaalne lihasööjatele ja kõigesööjatele kalaliikidele
  • vereurmarohu kuju soodustab kalade toitumist
  • sisaldab beeta-glükaani ja C-vitamiini.
6,50 €

Kiire tarne laokaupadele järgmiseks tööpäevaks enne 14:00 tehtud tellimusele.

Küsimuste korral aitab meie klienditugi 5035358.

Tasuta tarne pakiautomaati tellimusele alates 50€.

Osta kohe, maksa hiljem! Meil on võimalik tasuda Inbank, ESTO ja Liisi järelmaksuga.



 
Dekoratiivkalade täissööt. Koostis: taimsed tooted (sh punase pipra ekstrakt 3800 mg/kg), kala ja kalatooted, taimse valgu ekstraktid, õlid ja rasvad, teraviljad, pärm (sh beeta-1,3/1,6-glükaan 1000 mg/kg) , mineraalse päritoluga söödamaterjalid (sh tseoliit 1%). Analüütilised koostisained: toorproteiin 50,0%, toorõlid ja -rasvad 7,5%, toorkiud 2,0%, niiskus 8,0%.
Lisainfo
Kaubamärk Tropical
Kaal 0.050000
Saadavus Laos
Kirjuta enda hinnang
Palun hinnake:Tropical Red Micro Color Sticks 100ml / 32g