WIO Nautilus Dark 0,1-5cm, 2 kg

Tellimisel 7-30 päeva
Tootekood
71130312

Inspireeritud Turkana järvest Aafrikas.

Olenemata sellest, kas aquascaper otsib ebatavalist ja ainulaadset alternatiivi dekoratiivsele liivale ja kruusale või biotoobi looja, kes soovib taastada looduslikke elupaiku, Nautiluse sari on ideaalne substraat.

See tume versioon on inspireeritud Aafrika Turkana järvepõhja piltidest ning Brasiilia Pantanali märgalade ojadest ja kraavidest leitud liiva ja mustade teokarpide segudest.

Saadaval 2 ja 5 kg kottides.

  • Suurusegu 0,1-5cm.
  • Sobib igat tüüpi kujundusele.
  • 100% looduslik materjal – mittetoksiline valik Teie akvaariumi kaunistamiseks
  • Ei mõjuta vee karedust.
  • Lihtne käsitseda ja akvaariumis laiali laotada.
  • 32,90 €

    Kiire tarne laokaupadele järgmiseks tööpäevaks enne 14:00 tehtud tellimusele.

    Küsimuste korral aitab meie klienditugi 5035358.

    Tasuta tarne pakiautomaati tellimusele alates 50€.

    Osta kohe, maksa hiljem! Meil on võimalik tasuda Inbank, ESTO ja Liisi järelmaksuga.



     
    Biotope Beds
    WIO uued Biotoop pinnased on ainulaadne ja originaalne täiendus Wio hardscape tootevalikusse! Usume, et biotooplased, akvamaastikuloojad, terraariumi loojad ja kõik vahepealsed hindavad ja naudivad seda uusimat pakkumist! Biotoobi aluspõhjad koosnevad liiva ja kruusa segudest, mis on välja töötatud pärast looduslike elupaikade hoolikat uurimist kogu maailmas. See tähendab, et on vaadeldud vee-elupaikade värvust, koostist, gradiente ja geoloogiat ning kasutatud neid teadmisi autentsete ja loodusliku stiiliga substraatide loomiseks, mis on eriti kasulikud neile, kes on huvitatud biotoopide arendamisest, kuid võiksid leida kasutust ka vee- ja loodusmaastikel ning muudes veealustes väljapanekus.

    Näideteks on substraadid, mis koosnevad segatud tumedast liivast, purustatud teokarpidest ja kahvatutest kruusatest, mis on kavandatud reprodutseerima Lääne-Brasiilias asuva Bonito kristallselgeid mägismaa ojasid ning punaka ja pruuni liiva kombinatsioone, et jäljendada Lääne-Ghati mägede veeteede mullaseid värve Lõuna-Indias. WIO on isegi välja töötanud substraadid, mis põhinevad täielikult purustatud ja tervetel teokarpidel, mis sobivad suurepäraselt Tanganjika järve biotoobiakvaariumides kasutamiseks. On toodetud ka substraate, mis on ette nähtud kujutama sügavalt Amazonase vihmametsast pärit ojasid ja basseine, mis sisaldavad segu tumedast liivast ja orgaanilistest materjalidest, näiteks lehtede allapanu.
    Lisainfo
    Kaubamärk WIO
    Kaal 2.000000
    Saadavus Tellimisel
    Kirjuta enda hinnang
    Palun hinnake:WIO Nautilus Dark 0,1-5cm, 2 kg