Aquael adapter retrofit T5/T8

В наличии
SKU
123758

Aquael Tube Adapter Set Retrofit on adapterite komplekt, mis võimaldab akvaariumi kaane alla paigaldada Leddy Tube Day & Night ja Retrofit valgustorud. Komplekt võimaldab paigaldada lampe tavaliste 16 või 26 mm läbimõõduga lineaarsete luminofoorlampide asemele. Tänu kahte erinevat tüüpi otsikutele T5 ja T8 saate vanad luminofoorlambid hõlpsasti asendada kaasaegse energiasäästliku LED-valgustiga.

Lisaks saab neid kasutada ka siis, kui on kahjustatud adapterid, mis olid algselt komplektis Leddy Tube Retrofit Sunny , Leddy Tube Retrofit Plant , Leddy Tube Retrofit Actinic ja Leddy Tube Retrofit Marine. Adapterid sobivad kõikidele Leddy Tube seeria led torudele võimsusega 7 kuni 18 W. Need on kasulikud ka teiste toruja struktuuri ja sobiva läbimõõduga LED-lampide paigaldamisel.

Adapterite läbimõeldud disain võimaldab paigaldada valgustuse ilma tööriistu kasutamata. Paigalduskomplekt võimaldab reguleerida pikkust, nii et saate hõlpsalt kohandada paigaldust isegi ebastandardse kaane jaoks. Üks komplekt sisaldab kahte tüüpi otsikuid – T5 ja T8 , nii et Te ei pea muretsema erinevate kinnitusvõimaluste valimise pärast. Adaperid on sobiva konstruktsiooniga ega kata valgusallikat. Need võimaldavad ka lambi kaablit mugavalt juhtida. Adapterid on valmistatud tugevast valgest plastikust, mis on vastupidav kaane all olevatele tingimustele.

Komplekt sisaldab:

Valgustusmooduli külge kinnitatavad adapterid

Neli otsikut: kaks T5 ja kaks T8 hoidikute jaoks

9,50 €

Быстрая доставка на следующий рабочий день для заказов, оформленных до 14:00.

В случае возникновения вопросов поможет наша поддержка клиентов 5035358.

Бесплатная доставка в почтовый автомат для заказов от 50€.

Покупай сразу, плати позже! У нас есть возможность оплаты рассрочкой Inbank, ESTO и Liisi.



Подробная информация
Бренд Aquael
Вес 0.001000
Availability В наличии
Write Your Own Review
You're reviewing:Aquael adapter retrofit T5/T8