Новый

Aquael Aqua Decoris 2-3mm yellow - 1 kg

В наличии
SKU
121314
Õige akvaariumisubstraadi kasutamine mõjutab tohutult kogu akvaariumi toimimist ning tagab loomastiku ja taimestiku korraliku arengu. Oluline on see, et substraat võib olla ka väga huvitav dekoratiivne lisand, mis toob esile kalade ja taimede värvid ning muudab akvaariumi ka visuaalselt suuremaks, avaramaks ja eksklusiivsemaks. Aquael pakub kvartsist akvaariumisubstraate, mis on kaladele täiesti ohutud ja neutraalsed ning ilma teravate servadeta, seega ei kahjusta loomi.
3,50 €

Быстрая доставка на следующий рабочий день для заказов, оформленных до 14:00.

В случае возникновения вопросов поможет наша поддержка клиентов 5035358.

Бесплатная доставка в почтовый автомат для заказов от 50€.

Покупай сразу, плати позже! У нас есть возможность оплаты рассрочкой Inbank, ESTO и Liisi.



KVARTSIST AKVAARIUMISUBSTRAAADI OMADUSED
Õigesti valitud akvaariumisubstraadil on tohutu mõju kogu akvaariumi toimimisele, mistõttu tasub enne selle valimist hoolikalt tutvuda kõigi selles elavate taimede ja kalade nõuete ja eripäraga. Tasub tuua mõned näited nende toimimisest. Mõnede substraatide ülipoorsed struktuurid on suurepärane koht nitrifitseerivate bakterite asustamiseks, mis puhastavad vett orgaanilistest saasteainetest ja muust ning hõlbustavad ka suure hulga toitainete viimist juurtesse. Teised võivad omakorda alandada või tõsta vee pH taset ning muuta täielikult selle omadusi või vähendada vetikate hulka.

Paljude akvaristide jaoks on aga kõige olulisem visuaalne aspekt. Substraatidel on akvaariumide välimusele tohutu mõju ja need võivad akvaariume veidi tumedamaks või oluliselt heledamaks muuta. Üks parimaid näiteid universaalsetest akvaariumisubstraatidest on kvartsvariant, mis on saadaval tumedates ja heledates toonides. Praegu on see väga populaarne valik nii algajate kui ka edasijõudnud akvaariumihuviliste seas.

Kvartsist akvaariumisubstraadil on palju omadusi, mis äratavad suurt huvi ja mida paljud algajad akvaariumid valivad ideaalseks lahenduseks oma esimesele iseehitatud akvaariumile. Kvartsist akvaariumisubstraadi peamine eelis on akvaariumi keskkonnamõju täielik puudumine. Täielik neutraalsus muudab substraadi universaalseks ja seda saab ilma suuremate probleemideta kasutada praktiliselt igas akvaariumis. Liivakruusal põhinevad substraadid ei paku aga taimedele sobivat juurdumiskohta. Nad ei toida neid ega erita nende struktuurist nende kasvu kiirendamiseks vajalikke toitaineid. Seetõttu on need ideaalne valik inimestele, kes soovivad keskenduda ainult kaladele.

Kvartsist akvaariumisubstraat on miniatuursete kivide kujul, ilma korraliku mehaanilise töötlemiseta iseloomustavad neid teravad servad, mis võivad põhjakalu tõsiselt vigastada. Iga Aquaeli toodetud variant on kaladele täiesti ohutu, sest servad on alati enne pakendamist korralikult ette valmistatud ja töödeldud, nii et need ei vigasta kalu.

Kvartsi kõrge neutraalsus muudab selle sobilikuks kasutamiseks üld- ja taimeakvaariumis, kuid tasub silmas pidada, et taimeakvaariumi puhul tasub kasutada ka lisasubstraati (toitainepinnast), mille käigus eraldub suures koguses toitaineid kogu selle töö ajal. . Selle substraadi teine suur eelis on selle atraktiivne ostuhind. Selle tooraine kõrge kättesaadavus looduses muudab selle õigest töötlemisest tuleneva maksumuse teiste substraatide ja substraatidega võrreldes väga soodsaks.

Me ei saa unustada, et kvartsist akvaariumisubstraat näeb peaaegu igal juhul väga atraktiivne välja ja seda hindavad kõik akvaristid selle lihtsa paigutuse tõttu. Väga väike granulatsioon muudab liiva ühtlaseks ja siledaks. Selles kategoorias pakutav kvartsist akvaariumisubstraat on täpselt kaetud testitud ja spetsiaalse materjaliga, mis tagab ühtlase ja püsiva värvuse. Värv säilitab oma intensiivsuse väga pikka aega ning kasutamise käigus ei eraldu vette ohtlikke ühendeid ega toksiine. Lisaks on see saadaval erinevates värvides. 
Подробная информация
Новые 19 февр. 2024 г.
Бренд Aquael
Вес 1.000000
Availability В наличии
Fraktsiooni Mõõt 2-3мм
Mесто использования пресная вода
Тип грунта гравий
Цвет желтый
Write Your Own Review
You're reviewing:Aquael Aqua Decoris 2-3mm yellow - 1 kg