Aquaforest Calcium 850g

Заказ 7-30 дней
SKU
730365

Vahend konstantse kaltsiumitaseme säilitamiseks ja pH reguleerimiseks riffiakvaariumides. Merevees on kaltsiumi pidev väärtus korallide ja korallvetikate õigeks arenguks hädavajalik. Kaltsiumi soovitatav tase riffiakvaariumis on 400-440 mg/l (ppm).

ANNUSTAMINE: Lahustage 50 g kaltsiumi 1000 ml RO vees. Annustamine tuleb määrata veetesti tulemuste ja korallide igapäevase tarbimise põhjal. Enne kaltsiumilahuse vette kandmist on soovitatav teha veeproov, et kontrollida vee hetkeparameetreid. 100 ml kaltsiumilahust tõstab kaltsiumi taset 100 l vees 18 mg. Toode sobib ka igapäevaseks kasutamiseks, et tõsta üks kord kaltsiumi taset. 10 g kaltsiumi 100 l vees tõstab kaltsiumi taset umbes 36 mg/l. Me ei soovita tõsta kaltsiumi taset rohkem kui 20 mg/l päevas. Ioonitasakaalu säilitamiseks tuleks kasutada ka KH puhvrit ja Reef Mineral Salt. Kaltsiumi ja magneesiumi saab kombineerida üheks lahuseks.

Sisaldab: kaltsiumkloriid – CaCl2 (CAS: 10043-52-4). Põhjustab tõsist silmade ärritust. Hoida lastele kättesaamatus kohas. Pärast käitlemist peske käed hoolikalt. Kandke kaitseprille. SILMA SATTUMISE KORRAL: loputada mitme minuti jooksul ettevaatlikult veega. Eemaldage kontaktläätsed, kui need on olemas ja seda on lihtne teha. Jätkake loputamist. Silmaärrituse püsimisel: pöörduda arsti poole. Sisu/konteiner kõrvaldada asjakohaselt märgistatud jäätmemahutitesse vastavalt riiklikele eeskirjadele.

8,91 €

Быстрая доставка на следующий рабочий день для заказов, оформленных до 14:00.

В случае возникновения вопросов поможет наша поддержка клиентов 5035358.

Бесплатная доставка в почтовый автомат для заказов от 50€.

Покупай сразу, плати позже! У нас есть возможность оплаты рассрочкой Inbank, ESTO и Liisi.



Подробная информация
Бренд Aquaforest
Вес 1.000000
Availability На заказ
Write Your Own Review
You're reviewing:Aquaforest Calcium 850g