Aquaforest Chromium Lab 200ml

Заказ 7-30 дней
SKU
99155

Kroom (Cr) – esineb looduslikult merevees. Kinnises akvaariumisüsteemis tarbivad selle aga kiiresti mereorganismid. 1 ml toodet suurendab kroomi taset 0,0005 mg/l (ppm) võrra 100 liitris vees. Soovitatav tase: 0,0001 - 0,0004 mg/l (ppm). Soovitame doseerida ICP-OES testi tulemuste põhjal.

Aquaforest Lab pakub täielikku valikut laboratoorselt testitud mikrotoitaineid. Need tooted on mõeldud kõigile kasutajatele, kes soovivad luua korallisõbralikku ja stabiilset keskkonda. Korallide parimas seisukorras hoidmiseks peate esimese asjana hoolitsema veekvaliteedi eest. Parameetrid peaksid olema stabiilsed ja võimalikult lähedased looduslikule mereveele, ainult nii on võimalik saavutada täiuslik värvus ja tagada korallide tervislik kasv. Aquaforest Labiga muutub täiustatud keemia lihtsaks ja kättesaadavaks kõigile akvaariumihuvilistele.

19,80 €

Быстрая доставка на следующий рабочий день для заказов, оформленных до 14:00.

В случае возникновения вопросов поможет наша поддержка клиентов 5035358.

Бесплатная доставка в почтовый автомат для заказов от 50€.

Покупай сразу, плати позже! У нас есть возможность оплаты рассрочкой Inbank, ESTO и Liisi.



Täiuslikud veeparameetrid kolmes etapis ainult Aquaforest Labiga

1. Testige vett
Veetestid annavad teavet 36 elemendi taseme kohta Teie akvaariumis. Kui vees puuduvad peamised toitained, mõjutab see korallide seisundit negatiivselt.

2. Analüüsige tulemusi
Vee testimine võimaldab Teil otsustada, millega peaksite oma akvaariumi täiendama. Laboratoorsete testide põhjal mikrotoitainete doseerimine on lihtsaim ja ohutum meetod õigete parameetrite säilitamiseks.

3. Valige õige toode
Liiga madalate parameetrite suurendamiseks valige sobiv toode. Aquaforest Labi mikrotoitainete sari on akvaariumielanike jaoks põhielementide täielik komplekt. Kui veetestid näitavad lisandite olemasolu, kasutage kahjulike ainete eemaldamiseks Aquaforesti filtrit.
Подробная информация
Бренд Aquaforest
Вес 0.300000
Availability На заказ
Write Your Own Review
You're reviewing:Aquaforest Chromium Lab 200ml