Aquaforest Components Strong 4x75ml

Заказ 7-30 дней
SKU
732420

Components Strong sisaldab kontsentreeritud mikroelemente, mida kasutatakse riffiakvaariumides. Tugevad komponendid koos kaltsiumi, magneesiumi, KH puhvri ja rifi mineraalsoolaga moodustavad täieliku komplekti, mis on loodud riffiakvaariumi hooldamiseks HW Ballingu pakutud meetodil, seetõttu tuleks neid tooteid kasutada paralleelselt.

Strong A sisaldab kontsentreeritud strontsiumi ja baariumi. Strontsium toetab kõvade korallide luustiku moodustumist ning parandab oluliselt nende kaltsiumi imendumist ja pehmete korallide kasvu. 1 liitrile kaltsiumilahusele tuleb lisada 5 ml Strong A-d. Strontsiumi tase riffiakvaariumis peaks olema vahemikus 5 ppm kuni 15 ppm.

Strong B sisaldab kontsentreeritud raskmetalle, mis on vajalikud akvaariumielanike bioloogiliste protsesside õigeks kulgemiseks. Täiendab akvaariumivett looduslikult merevees leiduvate elementidega. 1 liitrile kaltsiumilahusele tuleb lisada 5 ml Strong B-d.

Strong C sisaldab kontsentreeritud joodi ja fluoriidi. Jood suurendab kõvade korallide tumesinise ja violetse värvi intensiivsust ning selle sobiv sisaldus merevees toetab krevettide kestumist. Fluor osaleb lupjumise protsessis ja toetab korallide luukoe ehitust. 1 liitrile KH puhverlahusele tuleb lisada 5 ml Strong C-d. Mõlema elemendi soovitatav sisaldus riffiakvaariumis on joodi umbes 0,06 ppm ja fluoriidi sisaldus umbes 13 ppm.

Strong K sisaldab kontsentreeritud kaaliumi. Kaalium mängib olulist rolli korallide ainevahetusprotsessides, ta osaleb toitainete transpordis ning SPS-korallides vastutab kaalium roosa ja punase värvuse eest. 1 liitrile Reefi mineraalsoola + magneesiumi lahusele tuleks lisada 5 ml Strong K. Soovitatav kaaliumisisaldus riffiakvaariumis on 360-380 mg/l.

24,90 €

Быстрая доставка на следующий рабочий день для заказов, оформленных до 14:00.

В случае возникновения вопросов поможет наша поддержка клиентов 5035358.

Бесплатная доставка в почтовый автомат для заказов от 50€.

Покупай сразу, плати позже! У нас есть возможность оплаты рассрочкой Inbank, ESTO и Liisi.



Подробная информация
Бренд Aquaforest
Вес 0.500000
Availability На заказ
Write Your Own Review
You're reviewing:Aquaforest Components Strong 4x75ml