Aquaforest Manganum Lab 200ml

Заказ 7-30 дней
SKU
25010099134

Lisand sisaldab kontsentreeritud mangaani. 1 ml toodet tõstab mangaani taset 0,001 mg/l (ppm) 100 liitris vees. Soovitatav mangaani tase akvaariumivees on 0,001 - 0,0022 mg/l (ppm).

19,80 €

Быстрая доставка на следующий рабочий день для заказов, оформленных до 14:00.

В случае возникновения вопросов поможет наша поддержка клиентов 5035358.

Бесплатная доставка в почтовый автомат для заказов от 50€.

Покупай сразу, плати позже! У нас есть возможность оплаты рассрочкой Inbank, ESTO и Liisi.



Mangaan (Mn) - selle ühendeid kasutatakse fotosünteesi käigus, seetõttu on see korallide jaoks vajalik õigeks toitumiseks. 1 ml toodet tõstab mangaani taset 0,001 mg/l (ppm) 100 liitris vees. Soovitatav tase: 0,001 - 0,0022 mg/l (ppm). Soovitame doseerida ICP-OES testi tulemuste põhjal.

Aquaforest Lab pakub täielikku valikut laboris testitud mikrotoitaineid. Need tooted on mõeldud kõigile kasutajatele, kes soovivad luua korallisõbralikku ja stabiilset keskkonda. Korallide parimas seisukorras hoidmiseks peate esimese asjana hoolitsema vee kvaliteedi eest. Parameetrid peaksid olema stabiilsed ja võimalikult lähedased looduslikule mereveele, ainult nii saavutate täiusliku värvuse ja tagate korallide tervisliku kasvu. Aquaforest Labiga muutub täiustatud keemia lihtsaks ja kättesaadavaks kõigile akvaariumihuvilistele.

Täiuslikud veeparameetrid kolmes etapis ainult Aquaforest Labiga

1. Testige oma vesi
Veetestid annavad teavet 36 elemendi taseme kohta teie akvaariumis. Kui vees puuduvad peamised toitained, mõjutab see korallide seisundit negatiivselt.

2. Analüüsige tulemusi
Vee testimine võimaldab teil otsustada, millega peaksite oma akvaariumi täiendama. Laboratoorsete testide põhjal mikrotoitainete doseerimine on lihtsaim ja ohutum meetod õigete parameetrite säilitamiseks.

3. Valige õige toode
Liiga madalate parameetrite suurendamiseks valige sobiv toode. Aquaforest Labi mikrotoitainete sari on akvaariumielanike jaoks põhielementide täielik komplekt. Kui veetestid näitavad lisandite olemasolu, kasutage Aquaforesti filtrit, mis aitab eemaldada kahjulikke aineid.
Подробная информация
Бренд Aquaforest
Height 155
Length 55
Width 55
Вес 0.300000
Availability На заказ
Write Your Own Review
You're reviewing:Aquaforest Manganum Lab 200ml