Соль рифовая Aquaforest Reef Salt+, 5 кг

В наличии
SKU
733457

Kvaliteetne akvaariumisool, mis on mõeldud akvaariumidele, mis on rohkelt korallidega sisustatud koos erinevate mereloomadega. Reef Salt+ sisaldab suures kontsentratsioonis makrotoitaineid ideaalses vahekorras, tänu millele rahuldab see ka kõige kiiremini kasvavate korallikolooniate vajadused.

Erinevalt looduskeskkonnast on akvaarium suletud ökosüsteem, kus väärtuslike koostisosade ladestused kuluvad pidevalt ära. Pideva juurdepääsu tagamine makrotoitainetele on riffakvaariumi käitamisel üks olulisemaid asju. Sel eesmärgil on vaja neid koostisosi ükshaaval täiendada või vett muuta kõrgendatud parameetritega soolade abil. Regulaarsed veevahetused Reef Salt+-ga annavad korallide kasvuks ja värvumiseks väärtuslikke mikroelemente ning aitavad säilitada põhielementide õiget tasakaalu.

Mis teeb Reef Salt+ ainulaadseks?

Unikaalne Reef Salt+ retsept töötati välja aastatepikkuse korallide kasvu uurimise käigus. Meie vaatluste tulemusena oleme loonud toote, mis vastab peaaegu täielikult mereorganismide vajadustele.

- Loodud akvaariumidele, kus on palju LPS- ja SPS-koralle

- KH, kaltsiumi ja magneesiumi taseme tõus

- Rikkalik koostis võimaldab piirata täiendavat lisamist parameetrite korrigeerimiseks

Mereakvaariumide edu võti on stabiilsed parameetrid, nii et Reef Salt+ kasutamisel vahetage regulaarselt umbes 10% veest – see loob optimaalsed tingimused korallide kasvuks ja arenguks. Kvaliteetne sool ei tähenda ainult paremat kasvu, mistõttu Reef Salt+ toetab ka skelettide ehitamist, toetab ioonivahetust, parandab värvust ja toetab fotosünteesi protsessi.

Doseerimine ja säilitamine

- Reef Salt+ tuleks lahjendada osmoosvees temperatuuril 24-25°C

- Soolsuse 33 ppt (1,025 SG) saamiseks lahustage 390 g 10 liitris osmoosvees

- Segage tugevalt u. 15 min. Sel viisil soolatud vesi on pärast täielikku lahustumist ja täieliku selguse saamist kasutamiseks valmis

- Valmistatud soolvesi tuleb ära kasutada 3 päeva jooksul. Aurustumine muudab vee parameetreid, seega hoidke valmistatud soolvett tihedalt suletuna. Kui hoiate valmistatud soolvett mitu päeva, kontrollige enne kasutamist selle soolsust

26,00 €

Быстрая доставка на следующий рабочий день для заказов, оформленных до 14:00.

В случае возникновения вопросов поможет наша поддержка клиентов 5035358.

Бесплатная доставка в почтовый автомат для заказов от 50€.

Покупай сразу, плати позже! У нас есть возможность оплаты рассрочкой Inbank, ESTO и Liisi.



Подробная информация
Новые 24 нояб. 2022 г.
Бренд Aquaforest
Вес 5.000000
Availability В наличии
Write Your Own Review
You're reviewing:Соль рифовая Aquaforest Reef Salt+, 5 кг