Chihiros A II 301 Max

В наличии
SKU
AII301
119,00 €

Ежемесячный платеж от 5.69 €

Быстрая доставка на следующий рабочий день для заказов, оформленных до 14:00.

В случае возникновения вопросов поможет наша поддержка клиентов 5035358.

Бесплатная доставка в почтовый автомат для заказов от 50€.

Покупай сразу, плати позже! У нас есть возможность оплаты рассрочкой Inbank, ESTO и Liisi.



Mis vahe on Chihiros AII Maxil ja Chihiros AII-l?
Uus Chihiros AII Max valgustite seeria on täiustatud versioon olemasolevast Chihiros AII lampide seeriast. See pakub energiat säästes veelgi rohkem jõudlust ja intensiivsust. Uus Chihirose valgustite sari on optimeeritud nõudlikele kasutajatele ja kõrgtehnoloogilistele akvaariumidele.

Valgus taimedele
Chihiros AII Max on professionaalne LED-valgustite komplekt, mis on loodud akvaariumi valgustamiseks. See on varustatud kvaliteetsete valgete LED-idega, mis kiirgavad suure heleduse ja õige tasakaaluga valgust parimate efektide saavutamiseks. See valgus on inimsilmale meeldiv, lisab rohelistele ja punastele taimedele värvi ning tagab piisava valgustuse raskete akvaariumitaimede kasvatamiseks. Valgustuskomplekti töötasid välja LED-valgustite spetsialistid ja akvaristid.

Kaasaegsed lahendused
Chihirose LED-valgustussüsteem rikub traditsioonilist lähenemist akvaariumivalgustusele. Oluliseks teguriks on siin piisava hulga ja intensiivsusega valguse tagamine, mistõttu on Chihirose LED valgustussüsteem varustatud mitmete SMD HCRI dioodidega, mida iseloomustab lisaks kõrgele heleduse tasemele ka suurepärane värviedastusindeks.

Intensiivsuse suurendamise võimalus
Chihiros AII Max lamp võimaldab reguleerida valguse intensiivsust, et tagada akvaariumitaimedele optimaalsed tingimused. Võimsust on võimalik suurendada 25% üle põhiparameetrite, kuid pidage meeles, et selle valiku kasutamisel tuleb tagada piisav jahutus. Ärge kasutage võimendusrežiimi üle, kuna see võib lühendada valgustuse eluiga. Režiimi saab kasutada maksimaalselt 2-3 tundi.

Valgustuse juhtimine Bluetoothi kaudu
Valgustuse juhtimine on võimalik ainult spetsiaalse My Chihirose rakendusega, mis on installitud Androidi või iOS-iga nutitelefoni või tahvelarvutisse. Tänu rakendusele saame määrata igale kellaajale sobiva valgustugevuse ning koidu ja hämaruse seadistused.

Elegantne korpus
Valgustikomplekt Chihiros on loodud akvaariumitaimede arenguks optimaalsete tingimuste loomiseks ja nende tervise tagamiseks, kaasaegne ja esteetiline valgustite kujundus rõõmustab ka kõige nõudlikumat akvaristi. Lambi jalad on valmistatud kvaliteetsest akrüülist, peegeldades valgust nagu hõljuks lamp õhus.

Pikendavad jalad:
Jalad võimaldavad paigaldada lambi 30-45cm laiusele akvaariumile. Klaasihoidjad on samuti universaalsed ja sobivad klaasipaksusega 4mm kuni 8mm.
Подробная информация
Новые 8 янв. 2023 г.
Бренд Chihiros
Height 12
Length 290
Width 120
Вес 0.001000
Availability В наличии
Write Your Own Review
You're reviewing:Chihiros A II 301 Max