Dennerle Plant System E15, 40 pcs

В наличии
SKU
4825

Rauaväetise tabletid suurtele, nõudlikele taimeakvaariumidele

  • Toiteraud suurtele ja tiheda taimestikuga akvaariumidele
  • Kahevalentse rauaga, mis on taimedele vahetult kättesaadav
  • Lopsakate roheliste lehtede ja intensiivsete värvide jaoks
  • Vahetu ja pikaajaline toime
  • Kõrgelt kontsentreeritud toimeainete tõttu jagub kauaks
  • Optimaalne efekt taimesüsteemis koos V30 ja S7-ga
  • 19,90 €

    Быстрая доставка на следующий рабочий день для заказов, оформленных до 14:00.

    В случае возникновения вопросов поможет наша поддержка клиентов 5035358.

    Бесплатная доставка в почтовый автомат для заказов от 50€.

    Покупай сразу, плати позже! У нас есть возможность оплаты рассрочкой Inbank, ESTO и Liisi.



    Rauaväetis Dennerle Plant Systemi komplektist
    Akvaariumi suuruse kasvades suureneb ka taimede kogus ja suurus. Sel põhjusel oleme välja töötanud oma Plant System´i, mis on väga kontsentreeritud komponentidega süsteem. Komponendid Plant System V30 (täisväetis), Plant System S7 (elutähtsad ained) ja Plant System E15 (raudväetis) on seetõttu mõeldud suurte akvaariumide vajadustele. Kõik makro- ja mikroelemendid ning mikroelemendid on kaetud. Plant System E15 varustab kõiki akvaariumitaimi koheselt tõhusa, kahevalentse toitainerauaga ja tagab seega värske, suurepärase roheluse. Puudusesümptomid, nagu kollased, klaasjad lehed, paranevad suures osas ja noored lehed on taas lopsakas rohelised. Raud on kõigi akvaariumitaimede jaoks keskse tähtsusega. Seda on vaja elutähtsa leherohelise moodustumiseks. Ilma roheliste lehtedeta ei saa taim fotosünteesida. Rauapuudus ilmneb koheselt: noored lehed on kahvatud ja kollakad (raudkloroos). Oluline teada: taimed suudavad omastada ainult niinimetatud 2-valentset rauda. Kahjuks ei ole see akvaariumis stabiilne, vaid oksüdeerub kiiresti ja muudetakse seega ebaefektiivseks kolmevalentseks, "pruuniks" rauaks. Kraanivesi praktiliselt ei sisalda rauda. Seetõttu sõltuvad akvaariumitaimed regulaarsest rauaväetamisest. Spetsiaalsed kaitsekatted - nn kelaadid - kaitsevad rauda E15 tõhusalt ja hoiavad seda akvaariumis taimedele pikka aega kättesaadavana (depooefekt). E15 on fosfaadi- ja nitraadivaba ning seetõttu ei soodusta vetikaid. Erimärkus: kaubanduses saadaolevad rauatestid ei suuda sageli kelaaditud rauda tuvastada. Need testid näitavad siis madalaid tulemusi, kuigi tegelikult on akvaariumivees piisavalt rauda.

    Kasutamine
    Pange tabletid lihtsalt akvaariumisse, eelistatavalt pärast osalist veevahetust. Need taanduvad aeglaselt mõne päeva jooksul.
    Annus: 1 tablett 100 L kohta lisab akvaariumivette 0,27 mg/L rauda. Regulaarsel kasutamisel on rauasisaldus optimaalses vahemikus 0,05 - 0,2 mg/l.
    Подробная информация
    Бренд Dennerle
    Вес 0.001000
    Availability В наличии
    Write Your Own Review
    You're reviewing:Dennerle Plant System E15, 40 pcs
    Мы нашли другие продукты, которые вам могут понравиться!