Dupla грунт grey river 0-4 мм, 10 кг

Заказ 7-30 дней
SKU
80769

Looduslik substraat mageveeakvaariumidele

Dupla Ground nature on akvaariumi jaoks ideaalse substraadi puhul esimene valik.

Õige kruusavalik on akvaariumi eduka tööshoidmise jaoks kõige tähtsam. Erinevate suurustega Dupla Ground nature pinnased täidavad akvaariumis erinevaid funktsioone, aidates seeläbi kaasa taimede heale kasvule ja luues akvaariumis loomuliku välimuse, mis soodustab kalade loomulikku käitumist. Substraadil on mitu eesmärki. See peab andma taimedele sobiva kasvubaasi, milles nad saaksid kindlalt juurduda ja piisavalt tuge leida. Lisaks peab sellel olema õige tera suurus, et transportida olulisi toitaineid taimejuurteni. Depot Mix active ja Dupla Ground nature kombinatsioon loob parimad tingimused taimede jõuliseks ja terveks kasvuks.

Põhjasoojenduse, näiteks Dupla Thermik Set'i kasutamine eeldab ka seda, et kruusal oleks õige liivatera suurus, mis võimaldab head soojuse/vee ringlust.

Kuid mitte ainult taimede jaoks pole õige substraadi olemasolu väga oluline. Dupla Ground nature jämedama fraktsiooniga saate luua oma akvaariumikaladele looduslikud territoriaalsed piirid ja anda akvaariumile loomulikuma välimuse. See sobib ideaalselt ka aquascaping´uks või dekoratiivsetel eesmärkidel kõigis akvaariumides, samuti terraariumides ja polüdaariumides.

Näpunäide: õige substraadi kogus arvutatakse, korrutades akvaariumi pikkuse (cm) laiusega (cm) ja jagades selle 140-ga. Tulemuseks on 5 cm paksuse kihi jaoks vajalik substraadi kogus.

Näiteks: pikkus 100 cm x laius 40 cm / 140 = 28,6 kg

Kasutamine: Loputage Dupla Ground nature külma kraaniveega, et eemaldada näiteks tolm. Ideaalseks pinnasekihi paksus olenevalt taimedest on 5 - 8 cm kiht kasvumulla peal.

12,51 €

Быстрая доставка на следующий рабочий день для заказов, оформленных до 14:00.

В случае возникновения вопросов поможет наша поддержка клиентов 5035358.

Бесплатная доставка в почтовый автомат для заказов от 50€.

Покупай сразу, плати позже! У нас есть возможность оплаты рассрочкой Inbank, ESTO и Liisi.



Подробная информация
Бренд Dupla
Вес 10.000000
Availability На заказ
Mесто использования пресная вода
Тип грунта гравий , песок
Цвет коричневый
Write Your Own Review
You're reviewing:Dupla грунт grey river 0-4 мм, 10 кг