Evolution Aqua PURE Aquarium 50 pcs

В наличии
SKU
EVOPUR50

PURE Aquarium on mageveeakvaariumi kristallselge vee lihtsaim ja tõhusam retsept. See sensatsiooniline aine põhineb oma efektiivsusel spetsiaalselt valitud bakterite ja ensüümide tüvedel, mis on hõlpsasti doseeritavade pallikeste kujul. Selle regulaarne kasutamine tagab täiusliku selguse ja puhtuse.

Pakendis on 50 PURE Aquarium palli.

Annustamine: 1-2 palli 25 l kohta nädalas.

Kasutamine: akvaariumis sees kasutades asetada filtrikoti (või suka) sisse või lahtiselt filtrisse.

25,00 €

Быстрая доставка на следующий рабочий день для заказов, оформленных до 14:00.

В случае возникновения вопросов поможет наша поддержка клиентов 5035358.

Бесплатная доставка в почтовый автомат для заказов от 50€.

Покупай сразу, плати позже! У нас есть возможность оплаты рассрочкой Inbank, ESTO и Liisi.



PURE Aquarium on preparaat, mis on ette nähtud vee selgendamiseks ja filtreerimisprotsessi parandamiseks. Varsti pärast selle vahendi esmakordset kasutamist muutub akvaariumivesi uskumatult läbipaistvaks ja veeparameetrid paranevad, luues suurepärased tingimused elu arenguks.

Siiani enneolematu PURE akvaariumi vorm, mis on praktilised pallid, hõlbustab preparaadi annustamist ja suurendab oluliselt selle efektiivsust. Läbipaistvad pallid lahustuvad veega kokkupuutel järk-järgult, vabastades järgnevad osad filtreerimisbakteritest ja nende arengut toetavatest ensüümidest. Iga üksik pall sisaldab miljoneid elusaid baktereid ja ensüüme. Peale lisamist akvaariumisse alustavad iga palli sees olevad bakterid ja ensüümid ammoniaagi ja nitriti vähendamise protsessi ning vähendavad orgaaniliste jäätmete hulka, mis on vee hägususe üldine põhjus.

PURE aquarium sobib kasutamiseks igas mageveeakvaariumis igal tööetapil. Küpsetes süsteemides aitab see preparaat võidelda häguse ja saastunud veega ning toetab filtreerimissüsteemi. Kuid värsketes akvaariumides stabiliseerib see parameetrid ja kiirendab küpsemisprotsessi.

 
Подробная информация
Бренд Evolution
Вес 0.001000
Availability В наличии
Write Your Own Review
You're reviewing:Evolution Aqua PURE Aquarium 50 pcs