Evolution Aqua PURE BOMB

В наличии
SKU
25010099114

PURE BOMB on lihtsaim ja tõhusaim retsept kristallselge vee jaoks mageveeakvaariumis ja probleemidele. Toode on mõeldud äsja ülesseatud akvaariumidele. Lahendab kiiresti ja tõhusalt liigse ammoniaagi probleemi. See sensatsiooniline aine põhineb palli kujul sisalduvate spetsiaalselt valitud bakteritüvede ja ensüümide toimel.

Pakendis on üks suur PURE BOMB pall.

Doseerimine: 1 pall 200 l vee kohta.

18,90 €

Быстрая доставка на следующий рабочий день для заказов, оформленных до 14:00.

В случае возникновения вопросов поможет наша поддержка клиентов 5035358.

Бесплатная доставка в почтовый автомат для заказов от 50€.

Покупай сразу, плати позже! У нас есть возможность оплаты рассрочкой Inbank, ESTO и Liisi.



PURE BOMB on preparaat, mis on mõeldud vee selgendamiseks ja bioloogilise filtreerimisprotsessi kulgemise parandamiseks. Varsti pärast selle aine esmakordset kasutamist muutub vesi akvaariumis uskumatult läbipaistvaks ning vee parameetrid paranevad, luues näidistingimused elu arenguks.

Seni enneolematu PURE Aquarium vorm praktilise palli kujul hõlbustab preparaadi doseerimist ja suurendab oluliselt selle efektiivsust. Läbipaistvad sfäärid lahustuvad kokkupuutel veega järk-järgult, vabastades järgnevad osad filtreerimisbaktereid ja nende arengut toetavaid ensüüme. Iga üksik pall sisaldab miljoneid elusaid baktereid ja ensüüme. Akvaariumisse lisamisel alustavad igas pallis olevad bakterid ja ensüümid ammoniaagi ja nitriti redutseerimise protsessi ning vähendavad orgaaniliste jäätmete hulka, mis on tavaline vee ebaselguse põhjus.

PURE Aquarium sobib kasutamiseks igas mageveeakvaariumis selle töö alguses ja igal etapil. Sissetöötatud akvaariumides aitab see preparaat võitluses häguse ja saastunud vee vastu ning toetab filtreerimissüsteemi. Värskes akvaariumis aga stabiliseerib see parameetreid ja kiirendab küpsemisprotsessi.
Подробная информация
Новые 19 мая 2022 г.
Бренд Evolution
Height 79
Length 75
Width 75
Вес 0.200000
Availability В наличии
Write Your Own Review
You're reviewing:Evolution Aqua PURE BOMB