Exo Terra террариум Bamboo Forest Habitat L 45x45x60cм

Заказ 7-30 дней
SKU
0656

    В террариумный набор «Тропический лес» входит: стеклянный террариум Exo Terra, светильник Compact Top, гигрометр, термометр, натурально выглядащий бамбуковый фонковрик MossMat, мультифункциональный бамбуковый декор со встроеным укрытием и поилкой- вентиляция через фронтальное окно- двустворчатая дверь для доступа внутрь, исключающего проникновение рептилий наружу- водостойкий пол- приподнятая нижняя плоскость- крышка в виде сетки из нержавеющей стали- замки, предотвращяющие попадание рептилий наружу- замок крышки-сетки типа Easy-twist- закрываемые отверстия для проводов и/или шлангов- вырез на тыльной стороне для проводов и/или шлангов

269,00 €

Ежемесячный платеж от 10.21 €

Быстрая доставка на следующий рабочий день для заказов, оформленных до 14:00.

В случае возникновения вопросов поможет наша поддержка клиентов 5035358.

Бесплатная доставка в почтовый автомат для заказов от 50€.

Покупай сразу, плати позже! У нас есть возможность оплаты рассрочкой Inbank, ESTO и Liisi.



Exo Terra Bamboo Forest Habitat Kit sisaldab kõiki keskmise suurusega roomajate ja kahepaiksete pidamiseks vajalikke komponente. Klaasterraarium sisaldab loodusliku ilmega bambusmetsa tausta ja on ideaalne kodu mitmesugustele selle elupaiga liikidele.

Terraariumil on kaks ust. Need avanevad väljapoole üksteisest sõltumatult ja aitavad vältida loomade põgenemist hoolduse või söötmise ajal. Uste all on ava, mis hoiab terraariumi värske õhuga varustatud. See on kaetud peene võrkmaterjaliga, mis tagab optimaalse õhujaotuse. Komplekti kuulub ka Compact Top kate. See ei sisalda pirne, kuna erinevatel terraariumiloomadel on erinevad UV vajadused! Seetõttu valige pirn, mis vastab kõige paremini Teie lemmikloomade vajadustele.

Komplekti kuuluvad aksessuaarid nagu bambusest ornament, mis sobib nii söötmiskohaks kui ka peidupaigaks loomadele ohutuks puhkamiseks. Ühe portsjoni suurusega toidutopse saab hõlpsasti toidukaussidesse panna – see sobib suurepäraselt puuelanikele. Bambusenamendis olevad lohud pakuvad väiksematele loomadele varjumiseks mitmeid nurgataguseid. Looduslikule õhkkonnale aitab kaasa ka loomulik välimusega bambusmetsa taust. Põrand on kaetud sambla substraadiga, et simuleerida veelgi looduslikku bambusmetsa.

Kaasas on ka analoogtermomeeter ja hügromeeter, et saaksite terraariumi temperatuuril ja niiskustasemel silma peal hoida
Подробная информация
Бренд Exo Terra
Height 600
Length 450
Width 450
Вес 40.000000
Availability На заказ
Write Your Own Review
You're reviewing:Exo Terra террариум Bamboo Forest Habitat L 45x45x60cм