Femanga Bakto O2+Fe 1000 мл

В наличии
SKU
12469

Madala emissiooniga tiikides on lahustunud hapnikku saadaval piisavas koguses. Liiga väikesed filtrid, suur hulk kalu ja kõrge toitainete sisaldus (nt vetikad, kalade väljaheited, söömata toit ja surnud taimed) võivad põhjustada hapnikusisalduse vähenemise. Hapnikku vajavad bakterid (aeroobsed) surevad ja hapnikku vältivad (anaeroobsed) bakterid tulevad nende asemele esile ja tõrjuvad järk-järgult välja hapnikku vajavad bakterid. Tekib seeditud muda, millest seejärel toituvad hapnikku vältivad bakterid.

See protsess omakorda kulutab hapnikku ja hapnikusisaldus langeb jätkuvalt. See protsess seab ohtu kogu elu tiigis. Femanga Bakto O2+FE toetab hapnikku nõudvaid baktereid ja stimuleerib nende paljunemist. Seeditud muda lagundatakse ja hapnikku vältivate bakterite paljunemine takistatakse.

Kalad, nagu ka inimesed, vajavad rauda (FE), eriti punase verepigmendi hemoglobiini moodustamiseks. Hemoglobiin mängib olulist rolli inimeste ja loomade vereringes. Hingamisorganites on see hapnikuga koormatud ja transpordib seda kõikidesse kehaosadesse. Isegi mikroorganismid vajavad olulist rauda. Femanga Bakto O2+FE tuleks lisada mitte ainult enne talve, vaid regulaarselt aastaringselt. See väldib usaldusväärselt muda kogunemist.

Doseerimine

Lisage mõõtetops Femanga Bakto O2+FE (50 ml) 1500 liitrile tiigiveele iga 14 päeva järel. Valage Femanga Bakto O2+FE kastekannu, segage hästi ja jaotage tiigis ühtlaselt. Selle saab lisada ka otse veevoolu või filtrisse. Ühtlase jaotuse tagamiseks tagage piisav vee liikumine.

Kasutamisel tekkiv vee hägusus on protsessiga seotud ja kaob mõne tunni jooksul. Vesi muutub taas kristallselgeks.

Regulaarsel kasutamisel toimib Femanga Bakto O2+FE ka vee õitsemise vastu ja seda saab kasutada olenemata veeväärtustest.

23,00 €

Быстрая доставка на следующий рабочий день для заказов, оформленных до 14:00.

В случае возникновения вопросов поможет наша поддержка клиентов 5035358.

Бесплатная доставка в почтовый автомат для заказов от 50€.

Покупай сразу, плати позже! У нас есть возможность оплаты рассрочкой Inbank, ESTO и Liisi.



Подробная информация
Новые 27 мая 2022 г.
Бренд Femanga
Вес 1.049000
Availability В наличии
Write Your Own Review
You're reviewing:Femanga Bakto O2+Fe 1000 мл