Hobby Guppy fit 250 g

В наличии
SKU
51085

Aitab tervendada valgeid laike ja muudab loomad tugevamaks. Guppy Fit sisaldab aktiivset hapnikku, stabiliseerib pH väärtust ning sisaldab väärtuslikke mineraale ja mikroelemente.

Doseerimine: 20 g iga 100 l akvaariumivee kohta. Ilma kuhjata doseerimislusikas sisaldab u. 10,5 g. Vee asendamisel doseerige vastavalt asendatud vee kogusele. Akvaariumivee doseerimine 30 g / 100 l suurendab karbonaatkaredust umbes 2 °KH ja üldist karedust umbes 4,5 ° GH võrra.

Eluspoegijatest hammaskarplased, kelle hulka kuuluvad gupid, platid, mõõksabad ja mollid, kes on ühed populaarsemad akvaariumikalad. Nad on värvikad, alati aktiivsed ja huvitavad. Peaaegu kõik pakutavad kalad on aretatud gupid. Need kalad eristuvad eriti kauni kuju ja värvi poolest. Kuna loomad on algselt pärit eriti kareda ja soolase veega elupaikadest, siis üldjuhul kasvatatakse neid ka sellises vees. Nende loomade nahk ja lõpused on aga väga tundlikud ja nakatuvad kergesti. Kokkukleepunud uimed, valged laigud, õõtsuvad liigutused või veepinnal rippumine on selged naha- ja lõpusepõletiku sümptomid. Guppy Fit hooldustootega optimeerite akvaariumivee eluspogijate jaoks. Soolasisaldust ja karedust suurendatakse, et vähendada mikroobide arvu vees. Selle tulemusel arenevad teie platid, gupid jm terveteks, värvilisteks, elavateks ja kergesti paljunevateks loomadeks. Märkus: Guppy Fit ei ole ravim ega vahend, vaid hooldustoode. See toimib ainult veekeskkonda optimeerides.

Sisaldab: Kaltsiumkloriidi dihüdraati

Riskihoiatus: H 319: Põhjustab tugevat silmade ärritust.

Ohutusmärkus: P260: Mitte sisse hingata tolmu/suitsu/gaasi/udu/auru/pihust. P305 + P351 + P338:

SILMA SATTUMISE KORRAL: loputada mitme minuti jooksul ettevaatlikult veega. Eemaldage kontaktläätsed, kui need on olemas ja seda on lihtne teha. Jätkake loputamist.

6,50 €

Быстрая доставка на следующий рабочий день для заказов, оформленных до 14:00.

В случае возникновения вопросов поможет наша поддержка клиентов 5035358.

Бесплатная доставка в почтовый автомат для заказов от 50€.

Покупай сразу, плати позже! У нас есть возможность оплаты рассрочкой Inbank, ESTO и Liisi.



Подробная информация
Новые 21 нояб. 2022 г.
Бренд Hobby
Вес 0.250000
Availability В наличии
Write Your Own Review
You're reviewing:Hobby Guppy fit 250 g