Новый

Hsbao Retro Fit LED 19W / 93cm

В наличии
SKU
CLK-92
54,00 €

Быстрая доставка на следующий рабочий день для заказов, оформленных до 14:00.

В случае возникновения вопросов поможет наша поддержка клиентов 5035358.

Бесплатная доставка в почтовый автомат для заказов от 50€.

Покупай сразу, плати позже! У нас есть возможность оплаты рассрочкой Inbank, ESTO и Liisi.



Mis on retrofit LED-luminofoorlamp?
Retro Fit lambid on suurepärane toode, mis on loodud asendama vananenud luminofoorlampidel põhinevat valgustussüsteemi. Power-Led dioodidega LED-lampide kasutamine ulatub tavaliste luminofoorlampidega võrreldes kaugele tulevikku, pakkudes palju rohkem valgust, energiatõhusust, pikaealisust ning palju kiiremat ja rikkalikumat taimekasvu.

Kas luminofoor- või LED-pirnid on paremad?
LED-id võimaldavad luminofoorlampidega võrreldes kuni 75% energiasäästu ja mis kõige tähtsam – nad toodavad palju rohkem valgust, mis on suunatud allapoole, mitte ümberringi nagu luminofoorlampide puhul.
Hsbao Retro-fit lampide kasutamine vähendab oluliselt elektritarbimist, mida kasutaja kiiresti tunnetab.
Retro Fit lampide veel üks suur eelis on nende vastupidavus. Valgustus töötab kuni 12 aastat ilma selle parameetreid muutmata. Võrreldes seda eelist traditsiooniliste T8 luminofoorlampidega, mida tuleb vahetada iga 6-9 kuu tagant, on lihtne mõista, et LED-valgustuse kasutamine on äärmiselt ökonoomne ja rahuldav.
Samuti tasub mainida, et LED-valgustid ei tekita soojust, mis on soojal aastaajal oluline.

Kuidas on Retro-fit Hsbao teiste seda tüüpi LED-idega võrreldes parem?
Hsbao retrofit paistab konkurentsis selgelt silma. Esiteks on Hsbao üks väheseid ettevõtteid, mis pakub laia valikut nähtava valguse värve. Valge värv saadakse erinevat värvi heledate värvide segust. See parandab oluliselt taimede arengut ja toob esile kõik akvaariumi loomulikud värvid.

Teiseks oluliseks ja ahvatlevaks eeliseks on võimalus kaugjuhtimispuldi abil täielikult juhtida valgust, selle võimsust ja värvi.

Lisaks on LED-lamp paigutatud kõrgeima veekindluse ja läbipaistvusega klaasist klaastoru sisse. See lahendus ei blokeeri valguse liikumist ja veelgi enam, see ei tuhmu aja jooksul nagu konkureerivad Retro Fit plasttorud.
Подробная информация
Новые 15 дек. 2023 г.
Бренд Hsbao
Length 930
Вес 1.400000
Availability В наличии
Write Your Own Review
You're reviewing:Hsbao Retro Fit LED 19W / 93cm