NatureHolic main feed - 30g

В наличии
SKU
2358

    NatureHolic pehmed krevettide baastoidu padjakesed on mõeldud igapäevaseks toitmiseks. Need sisaldavad kõiki krevettide jaoks vajalikke toitaineid kesta arenguks, munade moodustamiseks ja kasvuks. Tootmise käigus pöörame tähelepanu õrnale ja keskkonnasäästlikule külmpressimisprotsessis toimuvale tootmisele, milles vitamiinid ja muud väärtuslikud koostisained säilivad nii palju kui võimalik.

    Me teadlikult väldime kalajahu kasutamist. Selle asemel kasutame valgu tarnijatena putukaid. Lisaks valgule annavad putukad ka kitiini, kolesterooli ja olulist kestumishormooni ekdüsooni, mis on krevettidele kesta moodustumise ja kestumise ajal otseselt kasulik.

    Väärtuslikud spirulina, moringa lehed ja joodi sisaldav pruunvetikas annavad elutähtsaid aineid, nagu vitamiinid, provitamiinid, mikroelemendid ja teisesed taimsed ained. Seeditud terad on peamine energiatarnija. Immuunsuse tugevdajana toimivad beeta-glükaani ja mannaani-oligosahhariididerikkad mikroorganismide ekstraktid. Õrnalt kuivatatud pärmseened pakuvad nukleotiide ja letsitiine – määrdeainet mitmesuguste energeetiliste protsesside jaoks.

    Puudussümptomite ennetamiseks on lisatud vitamiinide segu: D3-vitamiin kaltsiumi metabolismi jaoks, A-vitamiin hüpodermise ja munarakkude moodustamiseks, immuunsüsteemi jaoks ja eriti kaitseks reaktiivsete molekulide eest (antioksüdant) ja C-vitamiin.

    Looduslikud karotenoidi ja astaksantiini allikad tagavad intensiivse värvuse ja vitaalsemad loomad.

    Sööda 1-2 korda päevas nii palju, kui krevetid mõne minuti jooksul ära söövad. Sööda mõõdukalt, tavaliselt piisab ühest 5 mm padjast 15-25 krevetile.

    Kõlblikkusaeg: 2 aastat

    Hoida jahedas ja kuivas kohas, külmkappi pole vaja.

10,89 €

Быстрая доставка на следующий рабочий день для заказов, оформленных до 14:00.

В случае возникновения вопросов поможет наша поддержка клиентов 5035358.

Бесплатная доставка в почтовый автомат для заказов от 50€.

Покупай сразу, плати позже! У нас есть возможность оплаты рассрочкой Inbank, ESTO и Liisi.



Koostis: taimsed kõrvalsaadused, spirulina (13%), putukad, teravili, taimse valgu ekstraktid, moringa, lõheõli, pruunvetikas, pärmid, kaltsiumkarbonaat
Toitainelised lisandid/kg: A-vitamiin (3a672a) 9800 RÜ, C-vitamiin (3a300) 74 mg, D3-vitamiin (3a671) 735 I.U., Fe (3b103) 12 mg, Mn (3b602) 15 mg, Zn (3b6073 mg) (31407.

Analüütilised koostisosad: toorproteiin 23,4%, toorrasv 5,6%, toorkiud 1,9%, toortuhk 4,5%.
Подробная информация
Новые 24 февр. 2023 г.
Бренд Natureholic
Вес 0.030000
Availability В наличии
Write Your Own Review
You're reviewing:NatureHolic main feed - 30g