NatureHolic Betta feed - 30g

В наличии
SKU
7085

    Pehmete graanulite NatureHolic Bettafeed koostis on optimeeritud vastama bettade ja teiste lihasööjate vajadustele. Tapluskalad ei vaja aga ainult puhtalt loomseid valke. Väike kogus taimset materjali matkib saagi soolesisu, millega kaunid bettad lõpuks looduses teatud koguse taimset toitu tarbivad. Küüslauguekstrakt on tugevdava toimega ja toetab immuunsüsteemi ning muudab selle tugevaks ka parasiitide vastu.

    NatureHolic Bettafeed on pehme konsistentsiga ja selle pehmus meenutab looduses leiduvaid putukavastseid. Pehmed pärlid kaitsevad tundlikku kalasuud mikropragude ja muude kõvade söödateradest põhjustatud vigastuste eest.

    Toitmisnõuanded: söötke oma bettat mitu korda päevas kogusega, mis süüakse ära mõne minuti jooksul. NatureHolic Bettafeed ei sisalda odavaid täiteaineid – siin on jõudu! Kontsentreeritud söödavalem on põhjus, miks Betta sööt upub veidi kiiremini kui teised kalasöödad. Seetõttu söötke väiksemates kogustes, kuid mitu korda päevas.

    Hoida jahedas ja kuivas kohas, külmkappi pole vaja.

9,89 €

Быстрая доставка на следующий рабочий день для заказов, оформленных до 14:00.

В случае возникновения вопросов поможет наша поддержка клиентов 5035358.

Бесплатная доставка в почтовый автомат для заказов от 50€.

Покупай сразу, плати позже! У нас есть возможность оплаты рассрочкой Inbank, ESTO и Liisi.



Betta on lihasööjad! Sel põhjusel ei sobi Bettale tavaline dekoratiivkaladele mõeldud helvestoit või granuleeritud toit, mida pakutakse "täistoiduna dekoratiivkaladele" vms. Taimsete ainete suur osakaal seda tüüpi toitudes kahjustab bettat ja võib ta pikemas perspektiivis isegi haigeks teha.

Kuna koorikloomad moodustavad looduses suure osa lihasööjate toidulaual, siis lisaks oomega-3 kalaõlile kasutame ka kergesti seeditavat krilli küllastumata rasvhapete (PUFA) tarnijana, millel on betta seisundile ja kasvamisele positiivne mõju. Suures annuses oluliste vitamiinide segu aitab vältida defitsiidi sümptomeid. Bettafeedi tarbitakse väga hea isuga ja see ei tee vett häguseks.

Oleme oma Bettafeedi integreerinud mõned uuenduslikud funktsioonid:

Äsja NatureHolic jaoks välja töötatud kompleks NH Immune+ tagab akvaariumikaladele parema immuunsüsteemi ülitõhusate taimsete ainete ja prebiootiliste koostisosadega.

Suure jõudlusega lisandiga NH Color+ toetame kalade värve. Erinevalt enamikest konkureerivatest toodetest ei ole me ainsa värvitugevdajana kasutanud ainult astaksantiini, vaid kasutame ka 5 erinevat värvivõimendajat: beetakaroteeni, luteiini, zeaksantiini, lükopeeni ja astaksantiini. Need karotenoidid mitte ainult ei muuda kala värvi, vaid avaldavad positiivset mõju ka betta immuunsüsteemile ja paljunemisele.

Spetsiaalselt valitud aminohapete ja derivaatide, nagu L-karnitiin või gamma-aminovõihape, NH Energy+ kompleksiga me mitte ainult ei paranda Teie betta seisundit, vaid toetame teda ka tema tervislikus kasvamises. Neid aminohappeid on professionaalses vesiviljeluses pikka aega kasutatud ja nüüd on need saadaval ka Teie bettale akvaariumis.

Teie bettat varustab toitainetega paremini NH Fulvin+ kompleks koos humiinaine fulvohappe või fulvohappega. Kuid fulviinid mitte ainult ei transpordi vitamiine, mikroelemente ja mineraalaineid ega taga paremat imendumist, vaid suudavad ka saasteaineid siduda. Fulviinid avaldavad positiivset mõju akvaariumi dekoratiivkalade seedimisele ja immuunsüsteemile ning aitavad seega kaasa pikale elueale. Samuti võivad nad piirata kahjulike mikroobide kasvu.

Tapluskalad armastavad NatureHolic Bettafeed´i, mis on kokku pandud nende liigi järgi. Tänu kvaliteetsetele kergesti kättesaadavatele toitainetele on toit kalade poolt hästi metaboliseeritav ning tänu heale seeduvusele ei satu kalade väljaheidetega vette üleliigseid toitaineid, mistõttu ei muutu akvaariumi vesi häguseks.

Deklaratsioon vastavalt söödamäärusele: Täissööt dekoratiivkaladele

Koostis: kalajahu, taimsed kõrvalsaadused, taimse valgu ekstraktid, kalavalgu hüdrolüsaat, kalaõli (Omega3 allikas), krill, küüslaugu ekstrakt, rosmariini ekstrakt, beeta-glükaanid

Analüütilised komponendid: toorproteiin 44%, toorrasv 13,5%, toortuhk 7,2%, toorkiud 1% Lisandid kg kohta: Vitamiinid: A-vitamiin 25 000 IU, D-vitamiin 2200 IU, E-vitamiin 400 mg, C-vitamiin 1000 mg/kg

Mitte inimestele kasutamiseks! Hoida lastest eemal!
Подробная информация
Новые 26 июн. 2023 г.
Бренд Natureholic
Вес 0.030000
Availability В наличии
Write Your Own Review
You're reviewing:NatureHolic Betta feed - 30g