NatureHolic Cambarellusfeed - 30g

В наличии
SKU
5774

    Kääbusvähid eelistavad oma loomulikus elupaigas mitmekülgset ja vaheldusrikast toitumist. Natureholic Cambarellusfeed sisaldab seetõttu ainult koostisosi sellises tasakaalustatud vahekorras, mida looduses elavad loomad oma dieeti sisaldavad. Täiesti loomulikul viisil soodustatakse väikeste vähkide kestumist, kasvu ja ka paljunemist. Tänu kõrgele proteiinisisaldusele sobib Cambarellusfeed kõikidele kääbusvähiliikidele, aga eriti populaarsele Cambarellus patzcuarensis oranžile.

    Natureholic Cambarellusfeed´i arendamisel oleme teadlikult vältinud kehvemat loomset ja eriti kalajahu. Töödeldud putukad ja koorikloomad annavad söödale selle kvaliteetse valgusisalduse, mis sisaldab muuhulgas toitaineliselt vajalikku kitiini, mis toetab kääbusvähki eelkõige kesta moodustamisel. Sulamis- ja kasvuhormoon ekdüsoon soodustab õrna kestumisprotsessi. Pehmete pulgakeste näol on kääbusvähk seega varustatud kõigi vajalike toitainetega, mis aitavad neil tervislikult kasvada ja edukalt paljuneda. Natureholic Cambarellusfeed´i jaoks oleme töötanud pikka aega ja töödelnud väga erilist vitamiinide ja mikroelementide segu, mis erinevalt teistest konkurentide toodetest sisaldab biosaadavaid ja orgaanilisi mineraalseid ühendeid. Seega on need vähiorganismile vahetult kättesaadavad ja tülikast muundumisviisist kehas saab mööda minna.

    Veekindlad, kuid samas pehmed ca 10 mm pulgakesed suudab kääbusvähk optimaalselt oma küünistega kinni hoida ja aeglaselt näksida. Selle tulemuseks on väiksem veereostus, kuna pulgad ei lahustu oma üksikutesse komponentidesse nagu teised toidupulgad ja imbuvad substraati. Suurepärane seeduvus aitab kaasa ka heale veehügieenile.

    Söötmissoovitus: Sööda 1-2 korda päevas nii palju, kui loomal kulub mõne minuti jooksul. Sööda mõõdukalt, tavaliselt piisab 1-3 pulgast vähi kohta.

    Kõlblikkusaeg: 2 aastat

    Hoida jahedas ja kuivas kohas, külmkappi pole vaja.

10,89 €

Быстрая доставка на следующий рабочий день для заказов, оформленных до 14:00.

В случае возникновения вопросов поможет наша поддержка клиентов 5035358.

Бесплатная доставка в почтовый автомат для заказов от 50€.

Покупай сразу, плати позже! У нас есть возможность оплаты рассрочкой Inbank, ESTO и Liisi.



Koostis: putukad, köögiviljad, molluskid ja koorikloomad, Corynebacterium glutamicum'i bakteriaalne valk, taimse valgu ekstraktid, lehestik (5% kaselehest), õlid ja rasvad, vetikad, maitsetaimed

Toitainelised lisandid/kg: A-vitamiin 20000 IU, D3-vitamiin (E671) 1500 IU, C-vitamiin (askorbüülmonofosfaat, kaltsiumnaatriumsool) 150mg; Vask (vask(II)sulfaat, pentahüdraat) 3mg, raud (raud(II)sulfaat, monohüdraat
Подробная информация
Новые 24 февр. 2023 г.
Бренд Natureholic
Вес 0.030000
Availability В наличии
Write Your Own Review
You're reviewing:NatureHolic Cambarellusfeed - 30g