Новый

NatureHolic Cherax feed JUNIOR - 30g

В наличии
SKU
27870

    Kasvatustoiduga Natureholic© Cheraxfeed Junior on spetsiaalne toit Paapuast pärit pooläiskasvanud ja noortele Cherax vähkidele. Uuringud on näidanud, et Paapuast pärit noorloomad söövad oma biotoopides täiesti teistsuguseid asju kui täiskasvanud vähid. NatureHolic Cheraxfeed Junior põhineb nendel teaduslikel uuringutel ja loomulikult ka Cherax vähkide kasvatajate aastatepikkusel kogemusel. NatureHolic Cheraxfeed Junior pakub kasvavatele paapua vähidele kõike, mida nad vajavad, et kasvada tervena, näidata häid värve ja olla kõikjal hästi hoolitsetud. NatureHolic Cheraxfeed Junior ei sisalda loomulikult kalajahu ega muud odavat madala kvaliteediga loomajahu.

    NatureHolic Cheraxfeed Junior väikeste pehmete graanulite kuju on hõlpsasti haaratav ja kasutatav väiksemate vähkide jaoks. Minigraanulid suudavad optimaalselt hoida noort cherax´it oma söötmisvahendites. Konsistents tagab väiksema veereostuse toitmise ajal.

    Natureholic Cheraxfeed Junior eritoidu jaoks oleme uurinud, mida täpselt söövad kasvavad Paapuast pärit keravähid looduses. Selgus, et noorloomad toituvad peamiselt - putukate vastsetest, zooplanktonist ja väiksematest vähilaadsetest.

    Paapuast pärit täiskasvanud vähid võivad korralikult söömata korral saada kestumisprobleeme, mis võib lõppeda nende surmaga – see toit sobib seetõttu ainult kasvufaasis noorloomade kasvatustoiduks.

    Loomsete valkude tarnijatena kasutame putukaid ja Gammarust, veidi väiksem osa taimse valgu osakaal on pärit Spirulinast ja Moringast. Noorte cherax´i mineraalainete vajaduse katmiseks toetume meie end tõestanud NH Mineral Mixile. Sellel söödal on NatureHolic Cheraxfeed Adultiga võrreldes kõrgem mineraalainete sisaldus, et tagada väikestel kasvavatel vähidel alati piisavalt mineraalaineid paljude kihtide jaoks, mida nad peavad läbima. Aroonia sisaldab vitamiine ja antioksüdante ning looduslikud beetaglükaanid ja mannaani oligosahhariidid tugevdavad väikeste cherax vähkide immuunsüsteemi ja võivad parandada nende tervist.

    NatureHolic Cheraxfeed Junior avaldab positiivset mõju noorte paapua cherax vähi kasvule, kesta moodustumisele, värvidele ja elujõulisusele.

    Selle esmaklassilise sööda puhul väldime teadlikult odavat loomajahu ja kalajahu. Cheraxfeed Juniori kõrge kvaliteediga valk pärineb eranditult selgrootutest, mikroorganismidest ja taimsetest allikatest. Töödeldud söödaloomad toovad kaasa toitaineliselt kasuliku kitiini, mis aitab kasvavatel vähivähidel oma kesta ehitada, samuti kestumishormooni ja kasvuhormooni ekdüsooni, mis võivad samuti neid kestumisprotsessis aidata.

      Sööda 1-2 korda päevas nii palju, kui loomad mõne minuti jooksul ära söövad. Sööda mõõdukalt, tavaliselt piisab 1-3 graanulit vähi kohta olenevalt vähi suurusest..

      Kõlblikkusaeg: 2 aastat

      Hoida jahedas ja kuivas kohas, külmkappi pole vaja.

10,89 €

Быстрая доставка на следующий рабочий день для заказов, оформленных до 14:00.

В случае возникновения вопросов поможет наша поддержка клиентов 5035358.

Бесплатная доставка в почтовый автомат для заказов от 50€.

Покупай сразу, плати позже! У нас есть возможность оплаты рассрочкой Inbank, ESTO и Liisi.



Koostis: Putukad, taimsed kõrvalsaadused, köögiviljad, mineraalid, moringa, spirulina, gammarus, aroonia, lõheõli, pärmid

Toitainelised lisandid/kg: A-vitamiin (3a672a): 44000 I.U. D3-vitamiin (3a671): 2145 I.U. E-vitamiin (3a700): 528 mg C-vitamiin (3a300): 1100 mg
Подробная информация
Новые 4 февр. 2024 г.
Бренд Natureholic
Вес 0.030000
Availability В наличии
Write Your Own Review
You're reviewing:NatureHolic Cherax feed JUNIOR - 30g