NatureHolic Crab feed - 30g

В наличии
SKU
2613

    Looduses leiduvate krabide toitumine on tavaliselt väga mitmekesine. Enamik liike on kõigesööjad ja Natureholic Crab Feed Sticki puhul oleme seda eelistust arvesse võtnud. Need sisaldavad bioloogiliselt tasakaalustatud loomseid ja taimseid koostisosi, mis on samuti osa looduses elavate kõigesööjate krabide loomulikust toiduvalikust. NatureHolic krabisööda väärtuslikud koostisosad toetavad krabide kestumist, seedimist, kasvu ja paljunemist täiesti loomulikul viisil.

    Me väldime teadlikult NatureHolicu kvaliteetsetes söötades kehvemat odavat loomajahu ja eriti kalajahu. Valgutarnijatena kasutame krabisöödaks putukaid ja koorikloomi, mis mitte ainult ei anna toiteväärtuselt kasulikku valku, vaid ka olulist kitiini, mis võimaldab krabidel optimaalset kesta ehitada, ning nad pakuvad kestumis- ja kasvuhormooni ekdüsooni, mis toetab krabide kestumisprotsessi. Molluskid ja bakterid pakuvad muid kvaliteetseid valke. Seega pakub NatureHolic krabitoit kõigesööjale krabile kõike, mida ta vajab tervislikuks kasvuks, probleemivabaks kestumiseks ja edukaks paljunemiseks (võimaluse korral akvaariumis, terraariumis, paludaariumis või akvateraariumis). Natureholic krabitoit sisaldab spetsiaalset mineraalide, mikroelementide ja vitamiinide segu kõrge biosaadavusega orgaaniliste mineraalsete ühenditega. Neid ei pea organism esmalt töömahukalt ümber tegema, vaid need on vahetult kättesaadavad.

    Krabid saavad hoida kinni pulgadest, mis on vees stabiilsed ja u. 10 mm pikad, väga hästi oma küünistega ja näksivad need puhtalt ära - see hoiab söömise ajal hõõrdumisest tingitud veesaaste piirides ja ka hea seeduvuse. Pulgad on toodetud õrnalt ja keskkonnasõbralikult.

    Palun pöörake tähelepanu oma peetavate krabide toitumisele – krabide jaoks, kes söövad ainult tigusid või on puhtalt lihasööjad, tuleks valida mõni muu toit. Puhtalt lihasööjate krabide jaoks soovitame NatureHolic Macrofeedi, mis on suunatud koorikloomade hulgas olevatele lihasööjatele.

      Sööda 1-2 korda päevas nii palju, kui loomad mõne minutiga ära söövad. Sööda mõõdukalt, tavaliselt piisab 1-3 pulgast krabi kohta olenevalt krabi suurusest. Väikeste liikide puhul saab pulgad tükeldada kääride või noaga.

      Kõlblikkusaeg: 2 aastat

      Hoida jahedas ja kuivas kohas, külmkappi pole vaja.

10,89 €

Быстрая доставка на следующий рабочий день для заказов, оформленных до 14:00.

В случае возникновения вопросов поможет наша поддержка клиентов 5035358.

Бесплатная доставка в почтовый автомат для заказов от 50€.

Покупай сразу, плати позже! У нас есть возможность оплаты рассрочкой Inbank, ESTO и Liisi.



Koostis: Putukad, köögiviljad, molluskid ja koorikloomad, Corynebacterium glutamicumi bakterivalgud, taimsed valguekstraktid, lehestik, õlid ja rasvad, vetikad, ürdid

Toitainelised lisandid/kg: Toitainelised lisandid/kg: A-vitamiin 20000 IU, D3-vitamiin (E671) 1500 IU, C-vitamiin (askorbüülmonofosfaat, kaltsiumnaatriumsool) 150mg; Vask (vask(II)sulfaat, pentahüdraat) 3mg, raud (raud(II)sulfaat, monohüdraat) 24mg, jood (kaaliumjodiid) 0,3mg, mangaan (mangaan(II)oksiid) 31mg, seleen (naatriumseleeniit,0.1eniit) tsink (tsinkoksiid) 30mg; Sensoorsed lisandid: värvained
Подробная информация
Бренд Natureholic
Вес 0.030000
Availability В наличии
Write Your Own Review
You're reviewing:NatureHolic Crab feed - 30g