NatureHolic Fan feed - 30g

В наличии
SKU
2360

    Bioloogiliselt väärtuslik täistoit NatureHolic Fan feed on peeneks jahvatatud tolmutoit spetsiaalselt filtertoiduliste puukrevettide jaoks. See sisaldab krilli, spirulinat, moringat ja Dunaliella salinat ning spetsiaalset segu koheselt biosaadavaid orgaanilisi mineraalseid ühendeid. See on garanteeritud kalajahu ja muu ebakvaliteetse loomse toiduta.

    Looduses elavad puukrevetid tugeva vooluga jõelõikudes, kus nad klammerduvad oma tugevate ogaliste jalgadega kivikestesse ja koguvad lehvikuteks muudetud esijalgadega mööda hõljuvat toitu. Metsikute puukrevettide kõhutestid on näidanud, et looduses söövad nad ülimalt valgurikast toitu. Selle sööda puhul võtame seda arvesse. NatureHolic Fan feed´i ebatavaliselt kõrge, 11% rasvasisaldus on kohandatud puukrevettide tohututele energiavajadustele.

    Toidus sisalduvad valgud pärinevad selgrootutelt, mikroorganismidelt ja vetikatelt. Tänu sellele ei sisalda Fan feed mitte ainult toitaineliselt kasulikku kitiini, mis aitab krevettidel kestumisprotsessis kaasa aidata, vaid ka kestumis- ja kasvuhormooni ekdüsooni. Kasutame õllepärmi ja õlles kasutatud teravilja segu, mis sisaldab märgatavalt suures koguses mõruaineid, nukleotiide (st nukleiinhapete ehitusplokke) ja fosfolipiidi letsitiini. Vetikad Spirulina ja Dunaliella salina ning Moringa puu lehestik annavad looduslikke vitamiine, mineraale ja sekundaarseid taimseid ühendeid, eriti karotenoide.

    Mis puutub meie teistesse söötadesse, siis kasutame Fan feed´i jaoks spetsiaalset mikroelementide ja vitamiinide segu, mis erinevalt konkureerivatest toodetest sisaldab biosaadavaid orgaanilisi mineraalühendeid, mis on organismile vahetult kättesaadavad. Soovitame mineraaltoit Mineralfeed kaks korda nädalas lisada oma puukrevettide toitumiskavasse, et tagada sihipärane mineraalide varu.

    Söötmissoovitus: Sööda 1-2 korda päevas nii palju, kui loomal kulub mõne minuti jooksul.

10,89 €

Быстрая доставка на следующий рабочий день для заказов, оформленных до 14:00.

В случае возникновения вопросов поможет наша поддержка клиентов 5035358.

Бесплатная доставка в почтовый автомат для заказов от 50€.

Покупай сразу, плати позже! У нас есть возможность оплаты рассрочкой Inbank, ESTO и Liisi.



Koostis: putukad (24% Hermetia vastsed), taimsed kõrvalsaadused, köögiviljad (sh 3% Moringa oleifera), molluskid ja koorikloomad (sh 12% krevetid, 5% krill), bakteriaalne valk Corynebacterium glutamicum'ist, taimse valgu ekstraktid, õlid ja rasvad , pärmid (sh 0,15% mannaan-oligosahhariidid, 0,05% beeta-glükaanid), vetikad, puuviljad

Toitainelised lisandid/kg: A-vitamiin 20000 IU, D3-vitamiin (E671) 1500 IU, C-vitamiin (askorbüülmonofosfaat, kaltsiumnaatriumsool) 150mg; Vask (vask(II)sulfaat, pentahüdraat) 3mg, raud (raud(II)sulfaat, monohüdraat) 24mg, jood (kaaliumjodiid) 0,3mg, mangaan (mangaan(II)oksiid) 31mg, seleen (naatriumseleeniit,0.1eniit) tsink (tsinkoksiid) 30mg
Подробная информация
Новые 24 февр. 2023 г.
Бренд Natureholic
Вес 0.030000
Availability В наличии
Write Your Own Review
You're reviewing:NatureHolic Fan feed - 30g