NatureHolic Guppy feed - 50ml

В наличии
SKU
7084

    NatureHolic Guppyfeed on peened pehmed graanulid, mille osakeste suurus on 0,5 mm, mis sobib põhitoiduks kõikidele akvaariumikaladele ja eriti guppidele. Söödapärlite pehme konsistents meenutab looduslike putukavastsete oma. See kaitseb tundlikku kalasuud kõva või terava servaga söödast põhjustatud mikrovigastuste eest. Lisaks loomsele toidule vajavad gupid oma toidus ka taimset komponenti. Seetõttu lisame NatureHolic Guppyfeed´i spetsiaalsete lisanditena küüslauguekstrakti ja imepuu Moringa olifera lehepulbrit. Väidetavalt avaldavad need taimsed lisandid positiivset mõju immuunsüsteemile ja värviliste kalade rikkalikele värvidele.

    Pärast söötmist hõljuvad peened söödagraanulid mõnda aega veepinnal, kust pinnale orienteeritud gupid saavad neid eriti hästi ülasuuga ära süüa. Peene tera suurus tagab, et isegi väikesed gupibeebid saavad seda väärtuslikku toitu süüa.

    Söötmisnõuanded: sööda mitu korda päevas väike kogus, mille kala sööb ära mõne minuti jooksul. NatureHolic Guppyfeed´iga ei osta Te odavate täiteainetega võltspakki, NatureHolic´us on jõud! Tänu kontsentreeritud sööda valemile vajuvad guppy graanulid veidi kiiremini kui konkureerivad tooted. Seetõttu on parem toita neid mitu korda päevas ja väiksemates kogustes.

11,90 €

Быстрая доставка на следующий рабочий день для заказов, оформленных до 14:00.

В случае возникновения вопросов поможет наша поддержка клиентов 5035358.

Бесплатная доставка в почтовый автомат для заказов от 50€.

Покупай сразу, плати позже! У нас есть возможность оплаты рассрочкой Inbank, ESTO и Liisi.



Oleme oma NatureHolic kalatoitu lisanud mõned uuenduslikud arendused:

Tänu spetsiaalselt NatureHolic jaoks välja töötatud kompleksile NH Immun+ parandavad siin sisalduvad ülitõhusad taimsed ja prebiootilised ained Teie gupide immuunseisundit. Lisaks Moringa pulbrile sisaldab see ka küüslauguekstrakti, mis lisaks positiivsele mõjule kala immuunsüsteemile on ka kergelt parasiidivastase toimega.

Erinevalt tavapärasest värvitoidust sisaldab NatureHolic Guppyfeed värvitugevdajat NH Color+ suure jõudlusega lisandina, mis ühendab endas 5 erinevat värvivõimendajat: beetakaroteen, luteiin, zeaksantiin, lükopeen ja astaksantiini. Need karotenoidid mitte ainult ei toeta teie värviliste gupide värvumist, vaid võivad isegi positiivselt mõjutada kala vastupanuvõimet ja paljunemisvõimet.

NH Energy+ kompleksis olevad spetsiaalselt valitud aminohapped ja derivaadid – näiteks L-karnitiin või gamma-aminovõihape – ei saa mitte ainult oluliselt parandada gupide seisundit, vaid toetada ka tervet kasvu. Neid aineid on professionaalses vesiviljeluses juba ammu kasutatud ja need on nüüd saadaval ka meie kaunitele akvaariumigupidele.

Fulvohape ehk fulvohape on NH Fulvin+ kompleksi toimeaine. Lisaks oma omadustele saasteainete sidujana transpordivad fulviinid ka vitamiine, mikroelemente ja mineraalaineid. Nende positiivne mõju seedesüsteemile ja ilukalade haiguskindlusele mõjutab otseselt akvaariumikalade eluiga. Fulviinid suurendavad toitainete imendumist ja võivad takistada kahjulike mikroobide kasvu.

Lisaks kasutame NatureHolic Guppyfeed´i jaoks väärtuslikku omega3 kalaõli asendamatute küllastumata rasvhapete (PUFA) allikana ning suures annuses vitamiinide segu kasutatakse defitsiidi sümptomite leevendamiseks.

NatureHolic Guppyfeed on eriti populaarne gupide seas. Kvaliteetsed koostisosad tagavad sööda väga hea lagunemise ja seedimise soolestikus. Nii satuvad toitained kaladesse, mitte akvaariumivette ning vesi jääb selgeks.

Deklaratsioon vastavalt söödamäärusele: Täissööt dekoratiivkaladele

Koostis: kalajahu, taimse valgu ekstraktid, taimsed kõrvalsaadused, kalavalgu hüdrolüsaat, kalaõli (Omega3 allikas), Moringa olifera, küüslaugu ekstrakt, rosmariini ekstrakt, beeta-glükaanid

Analüütilised komponendid: toorproteiin 43%, toorrasv 13%, toortuhk 7%, toorkiud 1% Lisandid kg kohta: Vitamiinid: Vitamiinid: A-vitamiin 25 000 IU, D-vitamiin 2200 IU, E-vitamiin 400 mg, C-vitamiin 1000 mg/ kg

Hoida jahedas ja kuivas kohas, külmkappi pole vaja.
Mitte inimestele kasutamiseks! Hoida lastest eemal!
Подробная информация
Новые 26 июн. 2023 г.
Бренд Natureholic
Вес 0.030000
Availability В наличии
Write Your Own Review
You're reviewing:NatureHolic Guppy feed - 50ml