NatureHolic lollipops „Flower power“ - 5 pcs

В наличии
SKU
3707

    NatureHolic Shrimp Lollipops Flower Power on bioloogiliselt tasakaalustatud lisatoit kõigile akvaariumi selgrootutele, eriti krevettidele ja akvaariumitigudele. Pulgad sobivad mõistlikuks käsitsi toitmiseks. Krevettidele lillede õietolm väga meeldib – toitev õietolm on ka looduses oluline krevetitoit ning selles sisalduvad mineraalid aitavad ka krevettidel akvaariumis kestasid üles ehitada. Õietolm sisaldab looduslikke vitamiine ja olulisi mikroelemente ning on rikas sekundaarsete taimsete ühendite (flavonoidide) poolest.

NatureHolic krevetipulgakommid on spetsiaalselt välja töötatud kõikidele mageveeakvaariumites elavatele selgrootutele ning neid on juhtivate krevetikasvatajatega testitud ja need on osutunud headeks! Pulgad on garanteeritud ilma kunstlike lisanditeta ja koosnevad 100% puhtast loodusest.

Söötmisrõõm maitsvate NatureHolic Shrimp Lollies'ga "Flower Power" on lihtsalt jäljendamatu ja loob näiteks ka ideaalseid hetki pildistamiseks. Sisestage lihtsalt varras koos katmata otsaga aluspinnale võimalikult esiklaasi lähedale ja hoidke seda all. Krevetipulgakommid sobivad ideaalselt ka krevettide valimiseks, kuna kõik krevetid muutuvad maitsvatele pulgakommidele kogunedes kergesti nähtavaks. Krevetipulgakommil olev toit pole mitte ainult kvaliteetne, vaid ka ei pudene laiali, seega ei mõjuta see vee kvaliteeti negatiivselt.

NatureHolic krevetipulgakommid tagavad krevettidele liigikohase toitumisrõõmu oma biotoobikohase koostisega looduse eeskujul. Need on hoolikalt toodetud hoolikalt valitud kvaliteetsest toorainest ning on täiesti vabad odavatest kalajahust ega kala kõrvalsaadustest. Neid toodetakse armastuse, kire ja kompetentsiga Natureholic söödavabrikus – valmistatud Saksamaal kõrgeima kvaliteedi tagamiseks.

Toitmissoovitus: Maksimaalselt 1 pulgakomm akvaariumi kohta, palun mitte kasutada alla 10l akvaariumis.

Sisu: 5 kreveti pulgakommi "Flower Power

9,89 €

Быстрая доставка на следующий рабочий день для заказов, оформленных до 14:00.

В случае возникновения вопросов поможет наша поддержка клиентов 5035358.

Бесплатная доставка в почтовый автомат для заказов от 50€.

Покупай сразу, плати позже! У нас есть возможность оплаты рассрочкой Inbank, ESTO и Liisi.



Koostis: Lillede õietolm, nisugluteen, kaltsiumsulfaat
Подробная информация
Новые 24 февр. 2023 г.
Бренд Natureholic
Вес 0.050000
Availability В наличии
Write Your Own Review
You're reviewing:NatureHolic lollipops „Flower power“ - 5 pcs