NatureHolic lollipops „Mineral boost“ - 5 pcs

В наличии
SKU
3706

    Õrnalt toodetud krevetipulgakomm "MineralBoost" on bioloogiliselt tasakaalustatud lisatoit kõigile selgrootutele, eriti kääbuskrevettidele. See sisaldab suurt osa elutähtsatest ja kestasid ehitavatest mineraalidest, mis on pärit eranditult looduslikest allikatest ning töötati välja koostöös juhtivate krevetikasvatajatega.

Spetsiaalne pulgakommi kuju pakub erilist toitmishetke: Teil on külastajaid ja soovite oma kauneid krevette oma külalistele näidata? Krevetipulgakommi abil saate kindlasti luua vau-efekti. Nutika maandumisvõrgu abivahendina leiab krevetipulgakomm oma funktsionaalse kasutuse. Tänu ülimaitsvatele koostisainetele istub kogu krevetiparv väga lühikese aja jooksul pulgakommile ning seda on lihtne võrku panna ja valida.

Meie näpunäide kõigile hobi- ja professionaalsetele fotograafidele: krevetipulgakommiga õnnestub Teil teha täiuslikke lähi-/makrovõtteid, kuna seda saab optimaalselt paigutada ja see võimaldab taustal fantastilist teravussügavust.

MineralBoost Shrimp Lollipop võib ennetada kestumisprobleeme ja tugevdada selgrootute kitiinset kesta, samuti varustab see tigudega kõike, mida nad kodade ehitamiseks vajavad. Mineraalid muudavad krevettide pulgakommidega söötmise mitte ainult silmale elamuseks, vaid annavad ka väärtusliku panuse igapäevasesse toitumisse.

Natureholic krevetipulgakommid töötati välja spetsiaalselt meie jaoks Natureholicu laboris ja seejärel läbisid need pika aja jooksul meie XXL krevetitehases.

Toitmissoovitus: Maksimaalselt 1 pulgakomm akvaariumi kohta, palun mitte kasutada alla 10l akvaariumis.

Sisu: 5 kreveti pulgakommi "Mineral Boost

9,89 €

Быстрая доставка на следующий рабочий день для заказов, оформленных до 14:00.

В случае возникновения вопросов поможет наша поддержка клиентов 5035358.

Бесплатная доставка в почтовый автомат для заказов от 50€.

Покупай сразу, плати позже! У нас есть возможность оплаты рассрочкой Inbank, ESTO и Liisi.



Koostis: Mineraalid (austrikoore pulber), nisugluteen
Подробная информация
Новые 24 февр. 2023 г.
Бренд Natureholic
Вес 0.050000
Availability В наличии
Write Your Own Review
You're reviewing:NatureHolic lollipops „Mineral boost“ - 5 pcs