NatureHolic lollipops „Spinat“ - 5 pcs

В наличии
SKU
3708

    Kvaliteetsetest koostisosadest õrnalt toodetud Popeye Shrimp Lollipop Spinat on bioloogiliselt mõistlik lisatoit kõigile selgrootutele ja on eriti atraktiivne kääbuskrevettide jaoks. Õrnalt kuivatatud ja peeneks jahvatatud spinat krevettide pulgakommi jaoks on pärit kontrollitud kasvandusest. See on rikas karotenoidide poolest loomuliku värvi intensiivistamiseks. Krevettide pulgakomm Popeye – Spinat sisaldab lisaks spinatile ka kaltsiumi, mida krevetid ja vähid vajavad oma kestade ülesehitamiseks ning mida ka teod oma karpide jaoks hädasti vajavad. Oleme oma krevetipulgakommid kujundanud tihedas koostöös kogenud krevetikavatajatega, need sisaldavad ainult looduslikke koostisosi ning on vabad kunstlikest säilitusainetest ja kunstlikest maitseainetest.

Eriline kuju loob täiesti uue viisi krevettide söötmiseks. Siin kogunevad nad pulgale ja esitlevad end täies ilus - ideaalne näiteks siis, kui soovite oma loomi näidata või kui soovite lihtsalt oma krevetivarudest ülevaadet saada. Maitsev krevetipulgakomm Spinat on ka abivahend krevettide püüdmisel ja valimisel ning pildistamiseks saate oma mudelid otse kaamera ette asetada ja neid optimaalselt paigutada isegi ekstreemsete makrofotode jaoks.

Spinat on krevettidele väga populaarne toit. Lisaks looduslikele karotenoididele, mida koorikloomad vajavad värvi moodustamiseks ja immuunsüsteemi jaoks, sisaldab spinat ka väärtuslikke vitamiine ja mineraalaineid. Tänu hoolikale töötlemisele ja toorainete kõrgele kvaliteedile pakub Popeye Shrimp Lollipop Spinat mitte ainult silmailu, vaid on ka oluline panus loomade toitumisse. Ka teod armastavad kreveti pulgakommi, mis vastavad optimaalselt nende loomulikele toitumisharjumustele.

Oleme Natureholicu krevetipulgakommid välja töötanud spetsiaalselt meie Natureholicu laboris ja testinud neid põhjalikult meie XXL krevetitehases.

Toitmissoovitus: Maksimaalselt 1 pulgakomm akvaariumi kohta, palun mitte kasutada alla 10l akvaariumis.

Sisu: 5 kreveti pulgakommi "Popeye - Spinat"

9,89 €

Быстрая доставка на следующий рабочий день для заказов, оформленных до 14:00.

В случае возникновения вопросов поможет наша поддержка клиентов 5035358.

Бесплатная доставка в почтовый автомат для заказов от 50€.

Покупай сразу, плати позже! У нас есть возможность оплаты рассрочкой Inbank, ESTO и Liisi.



Koostis: Spinat, nisugluteen, kaltsiumsulfaat
Подробная информация
Новые 24 февр. 2023 г.
Бренд Natureholic
Вес 0.050000
Availability В наличии
Write Your Own Review
You're reviewing:NatureHolic lollipops „Spinat“ - 5 pcs