NatureHolic lollipops „Spirulinapower“ - 5 pcs

В наличии
SKU
11177

    Väga erilise maiuspalana on õrnalt toodetud krevetipulgakomm "Spirulinapower" Teie selgrootutele teretulnud vaheldus! Eriti kääbuskrevetid hüppavad entusiastlikult pulgakommi kallale ja neid saab söömise ajal nii suurepäraselt jälgida. Koostöös juhtivate krevetikasvatajatega oleme välja töötanud selle bioloogiliselt tasakaalustatud maiuse kõrgekvaliteedilise spirulinaga, eriti armastuse, kire ja kompetentsusega NatureHolic laboris ning testinud seda pikka aega meie XXL krevetitehases.

Hea lõhnaga ja ülimalt maitsvalt meelitavad nad peidupaigast välja ka kõige häbelikumad krevetid, nii et krevetipulgakomm on ka praktiline maandumisvõrgu abivahend. See muudab nende püüdmise ja valimise eriti lihtsaks. Kuid ka külastajatele muljet avaldava pilgupüüdjana on pulgakomm kulda väärt: hetkega satuvad Teie kallid siia ja näksivad mõnuga. Ja tervislik: sest meie krevettide pulgakommid on ainult 100% looduslikud koostisosad ilma kunstlike abiainete või atraktantideta. Optimaalne seeduvus parandab ka vee kvaliteeti.

Meie ülim siseringi näpunäide hobi- ja professionaalsetele fotograafidele: täiuslik lähivõte/makrovõte õnnestub krevetipulgakommiga eriti hästi, sest seda saab ideaalselt paigutada. See võimaldab suurepäraseid võtteid teravussügavusega.

Kreveti pulgakommi iseloomustavad väärtuslikud mineraalid ja vitamiinid, mis tänu väärtuslikele spirulina vetikatele aitavad kaasa heaolu tõusule ja tugevale immuunsüsteemile. Seega annavad nad väärtusliku panuse igapäevasesse toitumisse.

Toitmissoovitus: Maksimaalselt 1 pulgakomm akvaariumi kohta, palun mitte kasutada alla 10l akvaariumis.

Sisu: 5 kreveti pulgakommi "SpirulinaPower

9,89 €

Быстрая доставка на следующий рабочий день для заказов, оформленных до 14:00.

В случае возникновения вопросов поможет наша поддержка клиентов 5035358.

Бесплатная доставка в почтовый автомат для заказов от 50€.

Покупай сразу, плати позже! У нас есть возможность оплаты рассрочкой Inbank, ESTO и Liisi.



Koostis: Spirulina vetikad, nisugluteen
Подробная информация
Новые 24 февр. 2023 г.
Бренд Natureholic
Вес 0.050000
Availability В наличии
Write Your Own Review
You're reviewing:NatureHolic lollipops „Spirulinapower“ - 5 pcs