Новый

NatureHolic LonglifePudding Shrimps - 50 mlNatureHolic LonglifePudding Shrimps - 50 ml

В наличии
SKU
2768

    Natureholic LonglifePudding surutakse akvaariumiklaasile ja see annab optimaalse koguse toitu annustena iga sekund, iga minut kuni tund. Püsiv toiduvaru on beebikrevettide jaoks eriti oluline, kuna nad ei saa esimestel päevadel toidu juurde liikuda ja on seetõttu sõltuvad "lähenevast toidust".

    Longlife Puddingi peened toiduosakesed hõljuvad ja jõuavad beebikrevettideni kogu akvaariumis. Nii saavad loomad ühtlase ja pideva toiduvaru, millega saab suures osas vältida toitainete puudujääke. Seda tüüpi toit sobib ideaalselt ka lehvikkrevettidele, filtertoidulistele tigudele, nagu klaveritigu või Brotia liigid, ning ka rannakarpidele. Lihtsalt kinnitage hernesuurune LonglifePuddingu pall klaasile rannakarbi lähedal või lehvikkreveti lemmikkoha lähedal hea vooluga kohas ja laske voolul võimust võtta.

Tänu hoolikalt töödeldud kvaliteetsetele koostisosadele on Natureholic LonglifePuddingi säilivusaeg vähemalt kaks aastat – ilma sünteetiliste säilitusaineteta ja isegi ilma külmkapita.

NatureHolic pudingite valmistamisel kasutame alati kvaliteetseid ja kontrollitud päritoluga koostisosi. Väldime teadlikult odava loomajahu ja kalajahu kasutamist täiteainetena. Longlife Pudding kasutab mineraalidega varustamiseks ka orgaaniliselt seotud mineraale, mis on organismile vahetult kättesaadavad ilma igasuguse muundamiseta. Meie spetsiaalne veevaba toitelahus ei anna Longlife Puddingule mitte ainult selle erilise konsistentsi, vaid toetab ka akvaariumi olulisi biokilesid.

Oleme valinud NatureHolic Longlife Puddingu toiduosakeste suuruse nii, et krevetid, teod ja rannakarbid saaksid need kergesti ja kiiresti omastada.

Valmistatud Saksamaal – NatureHolic LonglifePudding on nagu kõik NatureHolic sordid valmistatud Saksamaal.

Söötmissoovitus: kinnitage hernesuurune portsjon klaasile iga 20 liitri akvaariumi mahu kohta.

11,90 €

Быстрая доставка на следующий рабочий день для заказов, оформленных до 14:00.

В случае возникновения вопросов поможет наша поддержка клиентов 5035358.

Бесплатная доставка в почтовый автомат для заказов от 50€.

Покупай сразу, плати позже! У нас есть возможность оплаты рассрочкой Inbank, ESTO и Liisi.



Koostis: Loomsed kõrvalsaadused (mesilasaadus), spirulina vetikad, taimsed kõrvalsaadused, terad, putukad, pruunvetikas, pärmid, klorella vetikad, ürdid, õlid ja rasvad, mineraalid
Подробная информация
Новые 4 февр. 2024 г.
Бренд Natureholic
Вес 0.060000
Availability В наличии
Write Your Own Review
You're reviewing:NatureHolic LonglifePudding Shrimps - 50 mlNatureHolic LonglifePudding Shrimps - 50 ml